ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκρηξη σε τουριστικό λεωφορείο στην Αίγυπτο (Pics)

Τρεις νεκροί και δέκα τραυματίες

Τρεις νεκροί και δέκα τραυματίες, ο μέχρι τώρα απολογισμός της έκρηξης σε τουριστικό λεωφορείο κοντά στις Πυραμίδες, αναφέρει το Υπουργείο Εσωτερικών της Αιγύπτου, από αυτοσχέδια έκρηξη που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στην περιοχή Μαϊρουτέια, σε μία περιοχή ανάμεσα στην περιοχή Χάραμ της Γκίζας και την ευρύτερη περιοχή των Πυραμίδων.

Νεκροί είναι δύο Βιετναμέζοι τουρίστες και ο Αιγύπτιος ξεναγός τους. Ο οδηγός του οχήματος και ο ξεναγός, υπάλληλος του τουριστικού γραφείου, τραυματίστηκαν. Ο ξεναγός υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Αιγύπτου, Μουστάφα Μαντμπούλι, ο οποίος επισκέφθηκε τους τραυματίες.

Αυτό ανέφερε το Υπουργείο Εσωτερικών της Αιγύπτου, όπως καταγράφει και η εφημερίδα "Αλ Αχράμ", η οποία αναφέρει ότι οι νεκροί τουρίστες είναι Βιετναμέζοι. Ωστόσο, η Egypt Today μιλάει για δύο νεκρούς Κινέζους τουρίστες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από την έκρηξη τραυματίστηκε και ο οδηγός του λεωφορείου και ο εκπρόσωπος της τουριστικής εταιρείας, που συνόδευε τους τουρίστες, και οι δύο Αιγύπτιοι.

Στην περιοχή ήδη έχουν σπεύσει υπηρεσίες ασφαλείας για τις επί τόπου έρευνες.

Ο αυτοσχέδιος μηχανισμός εξερράγη τη στιγμή που περνούσε το τουριστικό λεωφορείο, το οποίο μετέφερε τους Βιετναμέζους τουρίστες.

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X