ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκαναν τρίο πριν το 18χρονο μοντέλο πέσει από τον 20ο όροφο κτιρίου (pics)

Θρίλερ με την υπόθεση της νεαρής από την Ολλανδία

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος ενός 18χρονου μοντέλου από την Ολλανδία, η οποία έπεσε από τον 20ο όροφο κτιρίου στην Κουάλα Λουμπούρ στη Μαλαισία τον περασμένο Δεκέμβριο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, η Ιβάνα Σμιτ είχε πάει στο διαμέρισμα του επιχειρηματία Άλεξ Τζόνσον και της γυναίκας του Λούνα Άλμα στο πλαίσιο ερωτικών παιχνιδιών ανταλλαγής συντρόφων.

Από τη στιγμή που οι φήμες που έκαναν λόγο για δολοφονία της νεαρής και όχι ατύχημα άρχισαν πληθαίνουν, το ζεύγος που βρισκόταν μαζί της πριν πεθάνει παραδέχτηκε ότι έκανε τρίο περίπου τρεις ώρες πριν το τραγικό συμβάν.

Όπως μετέδωσε το news.com.au, μετά τις καταγγελίες ιδιωτικού ντετέκτιβ από την πλευρά της οικογένειας, ο οποίος άφησε υπόνοιες για δολοφονία, το ζευγάρι λάμβανε πολλά απειλητικά μηνύματα. «Δεν επιθυμούσαμε να κάνουμε γνωστές τις λεπτομέρειες του γάμου μας», ανέφερε ο Τζόνσον αφού παραδέχτηκε την εμπλοκή του στις σεξουαλικές περιπτύξεις με τη Σμιτ.

Το μοντέλο είχε βρεθεί νεκρό στο μπαλκόνι του 6ου ορόφου και οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την υπόθεση είχαν κάνει λόγο για ένα «όργιο με ναρκωτικά και αλκοόλ που είχε τραγική κατάληξη».

Πηγή: newsbeast.gr 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X