ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έδεσαν χειροπόδαρα άντρα που παρενοχλούσε την 13χρονη κόρη τους (vid)

Της ζητούσε να γίνει ο πρώτος άντρας με τον οποίο θα είχε ερωτικές σχέσεις

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο που δείχνει έναν 28χρονο άντρα δεμένο χειροπόδαρα στο πάτωμα κατοικίας στην Βρετανική Κολούμπια του Καναδά.

Ο 28χρονος κατηγορήθηκε από την μητέρα και τον πατριό της ανήλικης ότι προσπαθούσε να περιέλθει σε ερωτικές πράξεις με τον κορίτσι μέσα σε χώρο του σπιτιού τους, αντιμετωπίζοντας στη συνέχεια την οργή και τον θυμό των γονέων, που τον φίμωσαν, τον έδεσαν και κάλεσαν την αστυνομία να τον συλλάβει.

Μάλιστα, οι δύο γονείς κατέγραψαν σε βίντεο την «σύλληψη» του 28χρονου, ενώ το μετέδωσαν και σε Live μετάδοση μέσω του Facebook.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας, ο 28χρονος ο οποίος είναι ο αδερφός της καλύτερης της φίλης, διατηρούσε επαφές με την 13χρονη με σκοπό να την πείσει να κοιμηθεί μαζί του, ενώ ανακαλύφθηκαν κιαι σχετικά μηνύματα στο Instagram, που της ζητούσε να γίνει ο πρώτος άντρας με τον οποίο θα είχε σεξουαλικές σχέσεις.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει σαφείς οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 28χρονος βρέθηκε στο σπίτι της οικογένειας, με τους γονείς να ισχυρίζονται ότι η πρόθεσή του ήταν να αποπλανίσει την κόρη τους.

Ο άντρας συνελήφθη από τις αρχές χωρίς να του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες μέχρι στιγμής, σε αντίθεση με τους γονείς που εξαιτίας της βίαιης συμπεριφοράς του μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι με σοβαρά αδικήματα.

Η τοπική αστυνομία επεσήμανε πως είχε προειδοποιήσει τους γονείς να μην πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, καθώς είχαν προηγηθεί καταγγελίες από την μητέρα για την συμπεριφορά του 28χρονου, ενώ ανέφερε επίσης πως η έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X