ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έδειραν τον Όσκαρ Πιστόριους στις φυλακές

Επειδή μιλούσε πολλή ώρα στο δημόσιο τηλέφωνο

Ο Οσκαρ Πιστόριους, ο παραολυμπιονίκης που φυλακίστηκε σε ποινή κάθειρξης 13 ετών για τον φόνο της συντρόφου του, τραυματίστηκε μετά από συμπλοκή μέσα στις φυλακές.

Οπως μεταδίδει ο Guardian επικαλούμενος την Σοφρωνιστική Υπηρεσία της Νότιας Αφρικής, διαπληκτίστηκε στις 6 Δεκεμβρίου με συγκρατούμενό του για την χρήση του δημοσίου τηλεφώνου των φυλακών.

«Ο Όσκαρ Πιστόριους υπέστη μώλωπες μετά από φερόμενο επεισόδιο με άλλο τρόφιμο για τη χρήση του δημόσιου τηλεφώνου στη μονάδα ειδικής φροντίδας όπου κρατείται στο σωφρονιστικό κατάστημα Attridgeville», ανέφερε ο Singabakho Nxumalo.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ όλα ξεκίνησαν όταν συγκρατούμενοι του 31χρονου παραολυμπιονίκη, εξοργίστηκαν από το γεγονός ότι ο Πιστόριους είχε μια μεγάλης διάρκειας τηλεφωνική κλήση.

Τον Νοέμβριο του 2016 ο Πιστόριους μεταφέρθηκε σε αυτή τη φυλακή στο βόρειο τμήμα της πρωτεύουσας, Πρετόρια, στο οποίο κρατούνται άτομα με σωματικές αναπηρίες. Επίσης, τον περασμένο μήνα το Ανώτατο Δικαστήριο της Νότιας Αφρικής ανακοίνωσε ότι αυξάνει την ποινή του στα 13 χρόνια και πέντε μήνες κάθειρξη.

 

 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X