ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βρήκε τον φίλο της γυμνό πάνω στη 12χρονη κόρη της

Τον μαχαίρωσε έξι φορές

Για βιασμό κατηγορήθηκε ένας άντρας από το Κλίβελαντ καθώς η φίλη του τον μαχαίρωσε έξι φορές όταν τον βρήκε γυμνό πάνω από τη 12χρονη κόρης της, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο Troy Parks, 31 ετών, αναμένεται να δικαστεί ενώ η φίλη του και μητέρα του παιδιού, που δεν κατονομάζεται, δεν κατηγορείται για την πράξη της.

Η γυναίκα είπε στην αστυνομία ότι έφτασε στο παιδικό δωμάτιο και ανακάλυψε το φίλο της γυμνό πάνω από τη μικρή κόρη της. Έβγαλε ένα μικρό μαχαίρι τσέπης και μαχαίρωσε πέντε φορές στο στήθος και μια φορά στο πίσω μέρος του κεφαλιού τον σύντροφό της.

Τόσο η γυναίκα όσο και η κόρη της υπέστησαν μικρά τραύματα στα χέρια τους κατά τη διάρκεια της συμπλοκής. Η αστυνομία είπε ότι η μητέρα βγήκε στη συνέχεια τρομοκρατημένη έξω από την κατοικία της και φώναξε για βοήθεια.

Ο Parks είπε στους αξιωματικούς ότι η κοπέλα του τον μαχαίρωσε επειδή «σκέφτηκε ότι η κόρη της έτρεφε συναισθήματα για αυτόν». Ωστόσο το μικρό κορίτσι στη συνέχεια είπε πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Parks την άγγιζε και πως όταν έβγαλε το παντελόνι του της είπε ότι θα της δείξει πώς είναι να έχει κανείς έναν φίλο στην πραγματικότητα.

Πηγή: newsbeast.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X