ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βίασε την κόρη του τη βραδιά του γάμου του γιατί «νόμιζε πως ήταν η γυναίκα του»

«Σε χτύπησα... αλλά συνέχισες»

Ένας 50χρονος Δανός βίασε «κατά λάθος», όπως είπε, την κόρη του λίγες ώρες μετά τον γάμο του. Το περιστατικό συνέβη τον Αύγουστο του 2018 σε ένα κτήμα κοντά στο Κόλντινγκ και η υπόθεση έκλεισε πρόσφατα με την ολοκλήρωση της δίκης.

Ο 50χρονος μαζί με έναν άλλο καλεσμένο μετέφεραν την κοπέλα στη γαμήλια σουίτα γύρω στις 02:30 το πρωί, καθώς ήταν μεθυσμένη. Αργότερα ο πατέρας επέστρεψε στη σουίτα και ξάπλωσε στο κρεβάτι στο οποίο κοιμόντουσαν η κόρη του με τη νέα του σύζυγο.


Στο δικαστήριο ο ίδιος τόνισε πως δεν θυμάται τίποτα από εκείνο το βράδυ, ωστόσο τα στοιχεία ήταν επιβαρυντικά για τον ίδιο.

«Στις 4 με 4:45 το πρωί άρπαξε τα στήθη της κόρης του και την ανάγκασε να ανοίξει τα πόδια της», ανέφεραν τα δικαστικά έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα η εφημερίδα JydskeVestkysten. «Όταν του ζήτησε να σταματήσει και προσπάθησε να σηκωθεί, την έσπρωξε δυνατά στο στήθος. Μετά από αυτό και ενώ ήταν με γυρισμένη πλάτη, την υποχρέωσε σε σεξουαλική επαφή παρά το γεγονός ότι τον παρακάλεσε πολλές φορές να σταματήσει».

Τις επόμενες μέρες αντάλλαξαν μηνύματα με τη νεαρή κοπέλα να γράφει: «Αυτό που μου έκανες είναι κάτι που δεν μπορώ να δεχθώ. Σου ζήτησα ευγενικά να σταματήσεις και εσύ συνέχισες. Φώναξα, αλλά συνέχισες, σε χτύπησα, αλλά και πάλι συνέχισες». Ο 50χρονος της απάντησε: «Συγνώμη. Ήταν λάθος. Συγνώμη. Νόμιζα πως ήταν η γυναίκα μου. Δεν μπορούμε να μείνουμε σε επικοινωνία; Συγνώμη».

Πατέρας και κόρη είχαν χρόνια να επικοινωνήσουν και ήρθαν ξανά σε επαφή τα Χριστούγεννα του 2017, σύμφωνα με ρεπορτάζ.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο για βιασμό τον 50χρονο και τον καταδίκασε σε 2 χρόνια και 6 μήνες φυλάκιση.

 

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X