ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Bγήκε το ημερολόγιο Πούτιν-Ο Ρώσος πρόεδρος ημίγυμνος, με όπλα και λεοπάρδαλη στην αγκαλιά

Μόνο για θαυμαστές!

Ένα πρόσωπο διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει παρουσιάζει ο Βλαντίμιρ Πούτιν σε ένα ημερολόγιο που έκανε την εμφάνισή του για το 2018 και είναι διαθέσιμο σε οκτώ γλώσσες.

Ο Ρώσος πρόεδρος ποζάρει σε διάφορες δράσεις του σε 12 φωτογραφίες που αναδίδουν έντονα τεστοστερόνη...

Ο Πούτιν εμφανίζεται να βολτάρει μαζί με τους «αγαπημένους» μοτοσικλετιστές του της λέσχης «Λύκοι της Νύχτας» στους δρόμους του Νοβοροσίσκ, ενώ στη φωτογραφία του Ιουλίου ποζάρει ημίγυμνος κραδαίνοντας στα χέρια ένα μακρύκανο όπλο.

Εδώ μια πιο... συνηθισμένη φωτό με επίσημη περιβολή. Ο Πούτιν βρίσκεται στην εξουσία από το 1999 είτε ως πρωθυπουργός, είτε ως πρόεδρος της Ρωσίας.

Ο Πούτιν διακρίνεται να ατενίζει μακριά, στο πιλοτήριο ενός ελαφρού αεροσκάφους δίπλα σ’ ένα πουλί και προσερχόμενος στο Κρεμλίνο μ’ έναν φρουρό να τον χαιρετά

Πολλοί συμπατριώτες του θαυμάζουν τον καλογυμνασμένο πρόεδρό τους, που αποφεύγει το αλκοόλ, αθλείται και κολυμπά εντατικά καθημερινά για να διατηρείται σε φόρμα.

Ο Πούτιν έχει μαύρη ζώνη στο τζούντο. Σε μια από τις φωτογραφίες εικονίζεται εν δράση, ενώ σε άλλες φορά γιαλιά ηλίου και επιθεωρεί πολεμικά σκάφη.

Σ’ ένα πιο... τρυφερό στιγμιότυπο αγκαλιάζει ένα γατάκι, στη φωτό του Ιανουαρίου διακρίνεται να απευθύνει βαρυσήμαντη ομιλία από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ενώ σ’ εκείνη του Φεβρουαρίου χαμογελά μετά από έναν αγώνα χόκεϊ.

Το εξώφυλλο του ημερολογίου εμφανίζει τον Πούτιν να κρατά στην αγκαλιά του μια λεοπάρδαλη του χιονιού.

Το ημερολόγιο διατίθεται μέσω του ebay έναντι περίπου 11 ευρώ.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X