ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βαρκελώνη: Ένας Ιταλός σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών του

Χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο την ώρα που κρατούσε από το χέρι τον πεντάχρονο γιο του

Τον θάνατο ενός από τους εργαζομένους της ανακοίνωσε η εταιρεία Tom's Hardware σήμερα στον ιστότοπo της. Ο Μπρούνο Γκουλότα, 35 ετών, είναι ένα από τα 13 θύματα της επίθεσης στη Βαρκελώνη, όπου βρισκόταν σε διακοπές μαζί με την οικογένειά του.

Το ιταλικό υπουργείο Εξωτερικών δεν επιβεβαίωσε αμέσως την πληροφορία, επιμένοντας σ' έναν επιβεβαιωμένο απολογισμό σύμφωνα με τον οποίο υπάρχουν τρεις Ιταλοί τραυματίες. Σύμφωνα με τον Τύπο, οι δύο απ' αυτούς πήραν ήδη εξιτήριο από το νοσοκομείο.

«Ο συνάδελφος και φίλος μας Μπρούνο Γκουλότα ανατράπηκε και σκοτώθηκε από έναν άθλιο τρομοκράτη στην καρδιά της Βαρκελόνης», αναφέρει η εταιρεία στον ιστότοπο της, αναρτώντας τις φωτογραφίες που ο νέος άνδρας, ο οποίος κατοικούσε στο Λενιάνο, κοντά στο Μιλάνο, είχε ανεβάσει στο Facebook από τις διακοπές του: Κάννες, Ράμπλας.

Η σύντροφός του Μαρτίνα αφηγήθηκε στους συναδέλφους του πώς ο Μπρούνο χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο την ώρα που κρατούσε από το χέρι τον γιό τους, τον 5χρονο Αλεξάντρ. Εκείνη κρατούσε πάνω της σε πορτ-μπεμπέ την κόρη τους, την Άρια, ηλικίας 1 έτους, αλλά κατάφερε να τραβήξει και να σώσει τον Αλεξάντρ, διευκρινίζουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Ο Μπρούνο ήταν ένα παράδειγμα για όλους όσοι τον γνώρισαν (...)», προσθέτει η επιχείρηση, η οποία υπογραμμίζει «την ευγένεια και τον επαγγελματισμό του».

Ικανός να επιλύει κάθε πρόβλημα πληροφορικής και πολύ γενναιόδωρος, ο Μπρούνο ήταν ένας «χαρισματικός άνθρωπος», αναφέρουν οι συνάδελφοί του: «Αναπαύσου εν ειρήνη Μπρούνο, θα σε θυμόμαστε πάντα».

Τα θύματα της επίθεσης με όχημα που πραγματοποιήθηκε χθες στην καρδιά της Βαρκελόνης -13 νεκροί και πάνω από 100 τραυματίες- ανήκουν σε τουλάχιστον 24 διαφορετικές εθνικότητες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X