ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Aυτοί είναι οι κομάντος του Ερντογάν-Δείτε πως εκπαιδεύονται

Πώς εκπαιδεύεται και πώς κινείται η φρουρά του Τούρκου προέδρου

Τις τελευταίες ημέρες πολλά έχουν γραφτεί για το ταξίδι στην Αθήνα στελεχών της φρουράς του προέδρου της Τουρκίας Ρεντζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προκειμένου να προετοιμάσουν σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, τα σχέδια κίνησης και φύλαξης του τούρκου προέδρου στην Αθήνα και την Θράκη όπου θα μεταβεί μόλις ολοκληρώσει τον κύκλο των συναντήσεων με τους εκπροσώπους της πολιτικής ζωής στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η φρουρά του Ερντογάν θα αποτελείται από δεκάδες καλά εκπαιδευμένους κομάντος και τουλάχιστον δέκα βαριά θωρακισμένα οχήματα.

Η φρουρά του Ερντογάν θεωρείται, αν όχι από τις καλύτερα εκπαιδευμένες στο κόσμο και σίγουρα «εμπειροπόλεμες» με βάση την εμπειρία που αποκόμισε στο αποτυχημένο πραξικόπημα, τουλάχιστον από τις πιο σκληρές καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς τις βιαιοπραγίες σε βάρος διαδηλωτών στην Ουάσιγκτον.

Πρόκειται για βαριά οπλισμένους άνδρες και γυναίκες που χρησιμοποιούν κατά την κίνησή τους βαριά θωρακισμένα οχήματα στα πρότυπα των αμερικανών προέδρων, σε μαζικούς σχηματισμούς προκειμένου να προκαλέσουν σύγχυση σε επίδοξους δράστες επιθέσεων κατά της αυτοκινητοπομπής του προέδρου. Στόχος δήλαδή είναι σε πρώτη φάση να μην ξέρουν οι επιδοξοι δράστες επίθεσης κατά της πομπής, σε ποιο αυτοκίνητο είναι ο Ερντογάν και σε δεύτερη φάση αν εκδηλωθεί αυτή η επίθεση να μπουν άλλα οχήματα μεταξύ των δραστών και του οχήματος του προέδρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X