ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτή η δασκάλα το έκανε με μαθητή της και τώρα είναι αντιμέτωπη με βαρύ κατηγορητήριο

Ο νεαρός προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Με 14 κατηγορίες για αποπλάνηση και κακοποίηση ανηλίκου βρίσκεται αντιμέτωπη μια 29χρονη δασκάλα, μητέρα δύο παιδιών, η οποία έκανε σεξ με ανήλικο μαθητή της στην τάξη, στο σπίτι και το αμάξι της, επί μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς οι πράξεις της να γίνουν αντιληπτές από κανέναν.


Σύμφωνα με την Daily Mail, η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον περασμένο Ιούνιο, όταν το 17χρονο αγόρι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και στη συνέχεια εκμυστηρεύτηκε ότι είχε σχέση με την καθηγήτριά του.

Η Jill Lamontagne, από το Μέιν των ΗΠΑ, συνελήφθη μετά από εκτεταμένη έρευνα της αστυνομίας του Κένεμπανκ, η οποία ακολούθησε την καταγγελία της μητέρας του αγοριού στα τέλη Ιουνίου. Αμέσως μετά την καταγγελία, με προσωρινή εντολή απαγορεύτηκε στην 29χρονη να έχει την οποιαδήποτε επαφή με τον νεαρό, η ψυχολογική κατάσταση του οποίου ήταν ιδιαίτερα ευάλωτη μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του.

Επίσης, η Lamontagne τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την διεύθυνση του σχολείου στις 12 Ιουνίου. Δύο μήνες αργότερα, η ίδια υπέβαλε την παραίτησή της, η οποία έγινε δεκτή από το Λύκειο.

Όπως αποκάλυψε η οικογένεια του εφήβου, η απόπειρα αυτοκτονίας του νεαρού είχε άμεση σχέση με τον μυστικό δεσμό του με την καθηγήτρια, ο οποίος τον είχε γεμίσει με ενοχές, δεδομένου ότι εκείνη είναι παντρεμένη εδώ και έξι χρόνια και έχει δύο μικρά παιδιά.

Ο ίδιος περιέγραψε στους γονείς του πώς η 29χρονη τον προσέγγισε μετά το μάθημα και τον αποπλάνησε, λέγοντάς του ότι δεν είχε σεξουαλικές επαφές με τον άνδρα της εδώ και δύο χρόνια. «Είπε ότι την αγαπούσε, ότι είχαν κάνει έρωτα πολλές φορές στην τάξη, στο σπίτι της και το αμάξι της», αναφέρει η μητέρα του στην κατάθεσή της στην αστυνομία.

 Στη συνέχεια ο νεαρός, παρότι είχε αρχίσει να νιώθει ότι η δασκάλα του τον χρησιμοποιούσε, συνέχισε να την συναντά όπου του ζητούσε. Ο ίδιος δεν έβρισκε το θάρρος να διακόψει τον δεσμό τους, παρά το άγχος που του προκαλούσε, ούτε ήθελε να μαθευτεί τίποτε καθώς φοβόταν ότι η αγαπημένη του θα κατέληγε στη φυλακή. Λόγω της νεαρής του ηλικίας, δεν κατάφερε να διαχειριστεί καλά όλα αυτά τα συναισθήματα, με αποτέλεσμα να προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η 29χρονη έχει αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση και η δίκη της έχει προγραμματιστεί για τις 22 Δεκέμβρη.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X