ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτή είναι η τελευταία συνομιλία της Ελένης πριν την στυγερή δολοφονία (vid)

Το έγκλημα που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, τον Νοέμβρη του 2018.

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται η τελευταία συνομιλία που φέρεται να είχε μέσω Messenger η άτυχη φοιτήτρια με τον κολλητό της τη νύχτα της δολοφονίας της. Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο φίλος της 21χρονης φοιτήτριας φέρεται να κατέθεσε στις αρχές ότι τις τελευταίες μέρες η Ελένη του φαινόταν αγχωμένη.


Τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου ξημερώματα Τρίτης είχε πάει από το σπίτι της και είδε ότι είχε πρησμένα μάτια και του φαινόταν πολύ κουρασμένη. Όπως είπε, τον τελευταίο καιρό δεν είχε σταθερή σχέση. Το βράδυ της δολοφονίας της είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο και με μηνύματα μέσω Messenger. Σε αυτά τα μηνύματα, που πρόβαλε και η εκπομπή, οι δυο τους σχεδίαζαν να συναντηθούν.

Η νεαρή φοιτήτρια, όπως αναφέρει το Star, θα πήγαινε στο πανεπιστήμιο να δώσει ένα μάθημα και μετά τις 19:30 το απόγευμα θα ήταν ελεύθερη. Η Ελένη όμως δεν πήγε ποτέ στο ραντεβού τους. Ο φίλος της εναγωνίως την αναζήτησε στο Messenger χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Λίγο αργότερα θα μάθαινε ότι είναι νεκρή.

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι δύο νεαροί άνδρες κατηγορούνται ότι βίασαν και χτύπησαν την Ελένη Τοπαλούδη γιατί δεν υπέκυψε στις σεξουαλικές τους ορέξεις και μετά την πέταξαν από τα βράχια σε ερημική παραλία στη Λίνδο της Ρόδου. Οι δυο κατηγορούμενοι κρατούνται στις φυλακές Γρεβενών.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X