ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτή είναι η 20χρονη κόρη ολιγάρχη που σκότωσε έξι άτομα με το υπερπολυτελές αμάξι της

Αλιόνα Ζαΐτσεβα

Η είδηση ότι ένα όχημα παρέσυρε εχθές το βράδυ δεκάδες άτομα σε κεντρικό δρόμο του Χάρκοβο, αφήνοντας πίσω του έξι νεκρούς, έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι επρόκειτο για ένα ακόμη τρομοκρατικό χτύπημα.

Ωστόσο, όταν αργότερα έγινε γνωστό ότι πίσω από το πολύνεκρο δυστύχημα κρυβόταν η εγκληματική απροσεξία μιας νεαρής οδηγού, η οποία τυγχάνει να είναι η κόρη ενός από τους ισχυρότερους Ουκρανούς «ολιγάρχες», τα διεθνή ΜΜΕ πήραν «φωτιά» αναζητώντας περισσότερα στοιχεία για την 20χρονη που σκόρπισε τον θάνατο με την Lexus της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι Ουκρανικές αρχές για το χθεσινοβραδινό δυστύχημα, η 20χρονη Αλιόνα Ζαΐτσεβα φέρεται να παραβίασε έναν φωτεινό σηματοδότη, την ώρα που οδηγούσε σε κεντρικό δρόμο του Χάρκοβο με αρκετά μεγάλη ταχύτητα την πολυτελή Lexus της.

Περνώντας με κόκκινο, η κοπέλα έπεσε πάνω σε ένα άλλο όχημα και κατόπιν «καβάλησε» με το αυτοκίνητό της σε ένα πεζοδρόμιο που ήταν γεμάτο κόσμο, παρασύροντας δεκάδες πεζούς.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, πέντε άτομα σκοτώθηκαν επιτόπου από τη σύγκρουση και δεκαπέντε ακόμη μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Αργότερα, εξέπνευσε ένας τραυματίας ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό του δυστυχήματος σε έξι άτομα, μεταξύ των οποίων και ένα δεκαπεντάχρονο κορίτσι.

Η 20χρονη, κόρη του πολυεκατομμυριούχου στον τομέα της ενέργειας Βασίλι Ζαΐτσεβ, ο οποίος είναι πρόεδρος του ομίλου εταιρειών «Ταϊφούν», δεν τραυματίστηκε.

Βγαίνοντας ζαλισμένη από το αυτοκίνητό της, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, βρέθηκε αντιμέτωπη με το οργισμένο πλήθος, και κόντεψε να λιντσαριστεί από τους πολίτες.

Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα την απομάκρυναν από το σημείο οι ένοπλοι σωματοφύλακές της, που ακολουθούσαν την κοπέλα σε κάθε της βήμα. Φτάνοντας στο σημείο με δύο τζιπ, κατάφεραν να απωθήσουν τον κόσμο με την βοήθεια των όπλων τους, και να «σώσουν» τη νεαρή.

Η 20χρονη κοπέλα, η οποία όπως διαπιστώθηκε δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ πριν την σύγκρουση, προφυλακίστηκε για τρεις ημέρες.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, έχουν ήδη απαγγελθεί κατηγορίες εις βάρος της και εάν καταδικαστεί αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 10 ετών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X