ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αθήνα: Συμμορία ενόπλων Αλγερινών τρομοκρατεί και ληστεύει (Vid)

Βίντεο από την δράση τους

Βίντεο- ντοκουμέντο από τη δράση της άγριας συμμορίας των Αλγερινών με τα πιστόλια που ληστεύουν και τρομοκρατούν ανυποψίαστους πολίτες και καταστηματάρχες στο κέντρο της Αθήνας, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Αν και τρία απο τα μέλη της συμμορίας που με ορμητήριο διαμέρισμα - καβάντζα στα Εξάρχεια, έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους στη ζώνη του κέντρου, έπεσαν στα δίχτυα του νόμου μετά τη σύλληψή τους απο αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Αγίου Παντελεήμονα, οι αστυνομικοί, συνεχίζουν τίς έρευνες για τον εντοπισμό και των υπολοίπων μελών που συμφωνα με πληροφορίες ξεπερνούν τα δέκα. Μάλιστα οι εμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Εξαρχείων συνεχίζουν εντατικά τη συλλογή στοιχείων προκειμένου να δέσουν την ομάδα και με άλλες επιθέσεις στο κέντρο και να φθάσουν στο «ξεδόντιασμα» της.

Σημειώνεται οτι οι τρεις δράστες της ομάδας των Αλγερινών πιστολέρο, έπεσαν στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ το μεσημέρι της Κυριακής μετά απο επίθεση που πραγματοποίησαν σε δυο νεαρές φοιτήτριες στο λοφο του Στρέφη για να τις ληστέψουν με την απειλή πιστολιού. Στη μία μάλιστα ο ένας απο τους δράστες επιτέθηκε με σεξουαλικα κίνητρα, θωπεύοντάς τη στο στήθος. Στη συνέχεια επιτέθηκαν στην πλατεια Κάνιγγος σε εναν ηλικιωμένο όμως οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Αγίου Παντελεήμονα καταφεραν να τους συλλάβουν και να τους οδηγήσουν στον εισαγγελέα όπου χθές διέταξε την προφυλάκισή τους.

Μάλιστα οι αστυνομικοί του Τμηματος Εξαρχείων κατάφεραν εκτός απο τις δύο επιθέσεις στις κοπέλες και τον ηλικιωμένο να τους ταυτοποιήσουν και με άλλα δυο χτυπήματα. Ειδικότερα όπως φαίνεται και στο βίντεο του protothema.gr, στις 25 Μαρτίου όταν λήστεψαν ιδιοκτήτη καταστήματος ψιλικών στην οδό Θεμιστοκλέους με λεία 80 ευρώ αλλά και στις 2 Απριλίου στου Στρέφη όταν κόλλησαν σε δύο νεαρούς το πιστόλι για να τους αρπάξουν ο,τι είχαν πάνω τους και τη μηχανή του ενός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X