ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αθήνα: Νεκρός ο γιος Έλληνα Υφυπουργού

Πώς συνέβη το μοιραίο

Νεκρός είναι ο 38χρονος γιος του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Δημαρά, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής. Το φρικτό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή της Πεντέλης.

Κατά πληροφορίες, ο γιος του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας έπεσε από τον 3ο όροφο μεζονέτας στην Πεντέλη όπου διέμενε μαζί με τους γονείς του.

Συλλυπητήρια Μητσοτάκη

«Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συλλυπητήρια Βούτση

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, μόλις πληροφορήθηκε τον χαμό του γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά, δήλωσε: «Αγαπητέ συνάδελφε Γιώργο, συμμερίζομαι τις δραματικές ώρες που περνάει η οικογένειά σου. Η τραγική απώλειά σου μας συγκλονίζει όλους. Δεν υπάρχουν λόγια να σου εκφράσω τα συλλυπητήριά μου. Σου μεταφέρω τη βαθιά οδύνη μου».

Συλληπητήρια Θεοδωράκη

Τα συλλυπητήριά του στον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του εξέφρασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταυρος Θεοδωράκης.

Σε ανάρτησή του στο Twitter o Σταύρος Θεοδωράκης σημείωσε:

«Η είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου μας γεμίζει θλίψη, θλίψη, θλίψη. Τα συλλυπητήρια μου στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Κουράγιο».

Δείτε την ανάρτηση

Πηγή: protothema.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X