ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Άτακτος» πολιτικός έκανε sexting με ανήλικες και καταδικάστηκε σε φυλάκιση!

Πλήρωσε το πάθος του και καταδικάστηκε επειδή έκανε sexting με ανήλικη!

Ο Άντονι Βάινερ, πρώην μέλος του Κογκρέσου… κατάφερε να διαλύσει την οικογένεια του και να πάει μέχρι τα δικαστήρια επειδή αντάλλαζε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου με μια 15χρονη κοπέλα. Το δικαστήριο καταδίκασε τον Άντονι σε 21 μήνες φυλάκιση για αποπλάνηση ανηλίκου.

Στο δικαστήριο ο Βάινερ δήλωσε ένοχος και φαίνεται πως την γλύτωσε «φθηνά» αφού αντιμετώπιζε ποινή μέχρι και δέκα χρόνια. Μόλις ανακοινώθηκε η ποινή, ο πρώην γερουσιαστής ξέσπασε σε κλάματα και έπιανε το κεφάλι του. Η απόφαση προβλέπει ότι μέχρι τις 6 Νοεμβρίου θα πρέπει να έχει παρουσιαστεί στις φυλακές.

Οι δικηγόροι του είχαν ζητήσει νωρίτερα την επιείκεια του δικαστηρίου λέγοντας πως ο Βάινερ έχει κάνει μεγάλη πρόοδο τον τελευταίο χρόνο (στο παρελθόν είχε κάνει sexting με ακόμα δύο ανήλικες) ενώ ο ίδιος δήλωσε μετανιωμένος τονίζοντας μάλιστα πως κατέστρεψε τον γάμο του (η γυναίκα του τον χώρισε μετά το σκάνδαλο).

Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο
Ήταν το 2016 όταν το δεξί χέρι της Χίλαρι Κλίντον, η Χούμα Αμπεντίν, είδε τον άνδρα της ημίγυμνο στο εξώφυλλο της New York Post. Ο Άντονι Βάινερ είχε γίνει γνωστός στην υφήλιο σαν τον πολιτικό που αντάλασσε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου με ανήλικες. Πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε «πιαστεί στα πράσα» αφού το 2011 παραιτήθηκε από το Κογκρέσο και το 2013 αποσύρθηκε από την κούρσα για την δημαρχεία της Νέας Υόρκης επειδή έκανε sexting. 

Η αποκάλυψη της New York Post όμως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έτσι η 40χρονη Αμπεντίν ανακοίνωσε την απόφασή της να χωρίσει από τον σύζυγό της. «Έπειτα από μία μακρά και επίπονη σκέψη και προσπάθειες στον γάμο μου, αποφάσισα να χωρίσω από τον σύζυγό μου», ανέφερε η ανακοίνωση της Abedin και συνέχιζε: «Ο Anthony και εγώ παραμένουμε αφοσιωμένοι να κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για τον γιο μας, που είναι το φως της ζωής μας. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, ζητώ να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή».

Η Αμπεντίν είναι Μουσουλμάνα με γονείς που έχουν καταγωγή από την Ινδία και το Πακιστάν και έχει μεγαλώσει στη Σαουδική Αραβία, ενώ μιλάει άπταιστα εκτός από Αγγλικά, Αραβικά, Ουρντού και Χιντί. Στο παρελθόν, και συγκεκριμένα το 2012 την κατηγόρησαν ότι είναι μέλος μία συνωμοτικής μουσουλμανικής αδελφότητας, ενώ έχει δεχτεί και τα πυρά του Ντόναλντ Τραμπ. Η Αμπεντίν και ο Βάινερ είχαν παντρευτεί το 2010 σε μία τελετή την οποία χοροστάτησε ο Μπιλ Κλίντον.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X