ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απύθμενο θράσος είχε ο δολοφόνος της Δώρας

Δείτε τι έκανε μετά την στυγερή δολοφονία

Απύθμενο θράσος είχε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη, καθώς την ώρα που η αστυνομία τον αναζητούσε, εκείνος πραγματοποιούσε κλοπές σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Αυτό αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το CNN από κάμερες ασφαλείας σε υπόγειο πάρκινγκ μεγάλου καταστήματος της Αθήνας.

Σε αυτές, ο 58χρονος Μανώλης Σοροπίδης φαίνεται να έχει διαρρήξει ένα αυτοκίνητο και να έχει αρπάξει από μέσα σακούλες του σούπερ μάρκετ.

Το συγκεκριμένος περιστατικό καταγράφηκε στις 4 Νοεμβρίου 2017, δηλαδή τρεις μόλις μέρες πριν συλληφθεί για τη δολοφονία της Ζέμπερη και 17 μέρες μετά την άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Σε λίγες μέρες μάλιστα αρχίζει η δίκη για τη δολοφονία της Δώρας, η οποία σόκαρε το πανελλήνιο. Ο 58χρονος θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου την Τετάρτη 4 Ιουλίου.

Ο Σοροπίδης αρχικά είχε ομολογήσει τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, κατόπιν όμως ανακάλεσε, υποστηρίζοντας ότι υπήρξαν ηθικοί αυτουργοί που του έδωσαν εντολή να σκοτώσει τη νεαρή εφοριακό.

 

Πηγή: madata 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X