ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποτροπιασμός - Έφηβος βίασε, σκότωσε και ασέλγησε στο άψυχο κορμί 14χρονης

Αναβιώνει στο δικαστήριο η ανατριχιαστική υπόθεση δολοφονίας του κοριτσιού

Μια ανατριχιαστική υπόθεση δολοφονίας εκδικάζεται αυτές τις ημέρες στο Γουλβερχάμπτον, με έναν 16χρονο να κατηγορείται για τον βιασμό και το φόνο της Viktorija Sokolova.

Το περιστατικό συνέβη μεταξύ 11ης και 12ης Απριλίου, με τη σορό της 14χρονης μαθήτριας από τη Λιθουανία να εντοπίζεται σε τοπικό πάρκο της περιοχής.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο 16χρονος, το όνομα του οποίου δε δημοσιεύτηκε καθώς είναι ανήλικος, αφού βίασε παρά φύσιν την κοπέλα, την σκότωσε χτυπώντας την στο κεφάλι και στη συνέχεια ασέλγησε στο πτώμα της.

Η δίκη ξεκίνησε τη Δευτέρα 26/11, με τον νεαρό να δηλώνει αθώος.

«Θα υπάρξουν δείγματα DNA στην υπόθεση καθώς επίσης και δηλώσεις της μητέρας και του πατριού του θύματος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας, Jonathan Rees.

Από την πλευρά του ο συνήγορος υπεράσπισης Adam Cane, απευθυνόμενος στο σώμα ενόρκων είπε: «Η Viktorija Sokolova που καταγόταν από τη Λιθουανία δέχθηκε επίθεση στο West Park στις 11 και 12 Απριλίου φέτος. Ο εν λόγω άνδρας είναι 16 ετών. Θα ακούσετε καταθέσεις από αρκετούς ανθρώπους συμπεριλαμβανομένων του πατριού της, της βιολογικής της μητέρας και των φίλων της».

Ο κατηγορούμενος μίλησε μόλις τρεις φορές δηλώνοντας αθώος στις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει, πριν οδηγηθεί συνοδεία αστυνομικών σε σωφρονιστικό ίδρυμα ανηλίκων. Συντετριμμένοι οι συγγενείς της μαθήτριας την περιέγραφαν ως έναν «μικρό άγγελο» που έδινε «χρώμα και νόημα στη ζωή τους».

Η δίκη αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

 

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X