ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποτροπιασμός από τις αποκαλύψεις για την δράση κανιβάλων στη Ρωσία (Vid)

Βρέθηκαν φωτογραφίες τους να τρώνε ανθρώπινα μέλη

Το ενδεχόμενο οι Ρώσοι κανίβαλοι, η δράση των οποίων αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα, να νάρκωναν τα θύματά τους και στη συνέχεια να τα έγδερναν ζωντανά διερευνούν οι ρωσικές αρχές. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την αστυνομία, έτρωγαν κάποια κομμάτια των θυμάτων τους και άλλα τα έβαζαν στην κατάψυξη ή σε βάζα με διάλυμα άλατος.

Καθώς το κουβάρι ξετυλίγεται, η υπόθεση προκαλεί ναυτία. Το ζευγάρι, η Natalia Baksheeva και ο σύζυγός της Dmitry Baksheev, φαίνεται πως προσπαθούσαν να κάνουν κανίβαλους και τους στρατιώτες στη στρατιωτική ακαδημία στην οποία εργάζονταν, βάζοντας κατά διαστήματα ανθρώπινο κρέας μέσα στο φαγητό τους.

Η ανατριχιαστική δράση τους ίσως να μην είχε ποτέ αποκαλυφθεί αν δεν βρισκόταν τυχαία στον δρόμο το κινητό τηλέφωνο του 35χρονου, στο οποίο βρέθηκαν φωτογραφίες του με ανθρώπινα μέλη στο στόμα.

Οι ρωσικές αρχές εκτιμούν πως το ζευγάρι είναι πιθανό να ευθύνεται για την εξαφάνιση ή τον θάνατο έως και τριάντα ανθρώπων στην πόλη Κράσνονταρ. Μέχρι στιγμής, όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας αντιμετωπίζει μία κατηγορία για ανθρωποκτονία ενώ η έρευνα συνεχίζεται. Εάν αυτός ο αριθμός των θυμάτων επιβεβαιωθεί, το ζευγάρι θα συμπεριληφθεί στους χειρότερους δολοφόνους κατά συρροή στη Ρωσία.

Σύμφωνα με τους Moscow Times, η έρευνα άρχισε στις 11 Σεπτεμβρίου, όταν τα συνεργεία που έκαναν έργα σε δρόμο της πόλης εντόπισαν το κινητό τηλέφωνο. Ήταν σε λειτουργία κι έτσι οι άνδρες άρχισαν να κοιτούν τις φωτογραφίες που είχε αποθηκευμένες μέσα. Αυτό που αντίκρισαν τους έκανε να τρέξουν στο αστυνομικό τμήμα. Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών, υπήρχαν φωτογραφίες με έναν άνδρα με ανθρώπινα μέλη μέσα στο στόμα του.

Το ίδιο διάστημα, οι αρχές βρήκαν και τη διαμελισμένο σορό μιας 35χρονης, σε σημείο κοντά στο σπίτι του ζευγαριού.

Οι αρχές οδηγήθηκαν στον ιδιοκτήτη του τηλεφώνου και συνέλαβαν τον Baksheev. Στην αστυνομία, ο άνδρας ομολόγησε πως ο ίδιος και η γυναίκα του είχαν φάει ανθρώπινο κρέας τουλάχιστον τριάντα φορές τα τελευταία 20 χρόνια.

Ο πρώτος φόνος με σκοπό τον κανιβαλισμό υπολογίζεται πως έγινε το 1999 και δεν είναι σαφές το πώς το αιμοβόρο ζευγάρι επέλεγε τα θύματά του. Στην κατοικία των υπόπτων βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη μέσα σε αλατούχο διάλυμα ενώ στην κουζίνα εντοπίστηκε κατεψυγμένο κρέας άγνωστης προέλευσης. Σύμφωνα με το CNN, ένας αστυνομικός βρήκε ένα γυάλινο δοχείο με ένα ανθρώπινο χέρι μέσα.

Σε βίντεο από το σπίτι του ζευγαριού φαίνεται ένας χώρος ακατάστατος και βρώμικος με ρούχα, αντικείμενα και σκουπίδια σε κάθε έπιπλο και σε διάφορα σημεία στο πάτωμα. Μεταξύ άλλων βρέθηκαν και πολλές φωτογραφίες, εκ των οποίων μία με ένα ανθρώπινο κεφάλι μέσα σε μια πιατέλα με φρούτα. Η ημερομηνία έγραφε 28 Δεκεμβρίου 1999.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση