ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποτρόπαιο - Σκότωσε τη μητέρα του και βίασε τη σορό της

Συγκλονίζει η περιγραφή των γεγονότων από τον μητροκτόνο

Ένας 18χρονος από τη Νιγηρία ομολόγησε πως σκότωσε τη μητέρα του και βίασε το πτώμα της για να κερδίσει κάποια χρήματα που του έταξε ένας κομπογιαννίτης.

Ο Samuel Akpobome που εργάζεται σε εργοστάσιο ύδρευσης, είπε στις αρχές του Έντο ότι ένας κομπογιαννίτης του υποσχέθηκε πλούτο και χρήματα στο πλαίσιο μιας «οικονομικής ιεροτελεστίας».


Υπάρχουν πολλών ειδών ιεροτελεστίες με κάποιες από αυτές να απαιτούν μέχρι και το φόνο αγαπημένου προσώπου καθώς υπάρχει η πεποίθηση ότι με αυτόν τον τρόπο τα πνεύματα θα φέρουν πλούτη σε αυτόν που είναι προετοιμασμένος να κερδίσει χρήματα με οποιοδήποτε κόστος.

Όπως είπε στις αρχές ο 18χρονος, ο κομπογιαννίτης ονόματι «One Love» του είπε να χρησιμοποιήσει τη μητέρα του για μια «οικονομική ιεροτελεστία» και υποσχέθηκε να του δώσει 120 ευρώ.

Η περιγραφή των γεγονότων από τον ίδιο τον μητροκτόνο συγκλονίζει.

«Μου είπε να σκοτώσω τη μητέρα μου και να κοιμηθώ μαζί της. Τη στραγγάλισα την ώρα που κοιμόταν και μετά κοιμήθηκα μαζί της. Ο γιατρός έτσι μου είπε να κάνω και μου είπε επίσης να κρατήσω τη σορό της για δύο ημέρες. Μου είπε επίσης ότι έπρεπε να κόψω το αυτί της και κάποια δάχτυλα του χεριού της και να του τα πάω. Η μητέρα μου δεν με ενοχλούσε. Τη σκότωσα λόγω των χρημάτων».

Το σχέδιό του όμως δεν πήγε καλά, καθώς η γιαγιά του τον έπιασε την ώρα που ασελγούσε πάνω στο πτώμα της μητέρας του.

«Κοιμήθηκα με τη μητέρα μου μόνο μια φορά. Της πίεσα το λαιμό μέχρι να τη σκοτώσω την ώρα που κοιμόταν. Ο γιατρός δεν μου ανέφερε πόσες μέρες έπρεπε να κοιμηθώ μαζί της. Αλλά με έπιασαν όταν πια δεν μπορούσα να το κρατήσω (το πτώμα της) άλλο. Δεν μπορούσα να βρω ένα μέρος για να το φυλάξω. Δεν ήξερα ότι η γιαγιά μου καθόταν απέξω. Άνοιξε την πόρτα και είδε εμένα μαζί με το πτώμα στο δωμάτιο και ενεργοποίησε τον συναγερμό για να κινήσει την προσοχή των γειτόνων».

Ο 18χρονος συνελήφθη και σύμφωνα με τον αστυνομικό επίτροπο Babatunde Kokumo σύντομα θα δικαστεί χωρίς ωστόσο ακόμα να του έχουν αποδοθεί κατηγορίες.

 

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X