ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίστευτο: Ήρθε σε οργασμό και... τυφλώθηκε

«Έχασε το φως του» στην κυριολεξία

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη για την προέλευση της φράσης «έχασε το φως του», τουλάχιστον σε... ερωτικό επίπεδο, από το... κάζο που υπέστη ένας 29χρονος στη Βρετανία, όταν βρέθηκε από το κρεβάτι της ηδονής, στο κρεβάτι του πόνου, στο νοσοκομείο.

Ο νεαρός άνδρας απόλαυσε μία βραδιά καταπληκτικού σεξ, όπως ο ίδιος δήλωσε, με την παρτενέρ του. Όπως είπε στους γιατρούς, μετά από έναν έντονο οργασμό που είχε, όλα θόλωσαν μπροστά του και δεν έβλεπε απολύτως τίποτα από το ένα του μάτι.

Έντρομος έσπευσε αμέσως στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Όταν περιέγραψε το περιστατικό, άπαντες τον κοιτούσαν... περίεργα. Υποβλήθηκε σε όλες τις απαιτούμενες ακτινογραφίες, για να ακούσει στο τέλος ότι η τύφλωση στο ένα μάτι του, θα είναι μία προσωρινή κατάσταση και πως σύντομα θα επανέλθει η όρασή του.

Το αριστερό του μάτι είχε παρουσιάσει μία μικρή αιμορραγία, η οποία προήλθε από τον έντονο οργασμό που βίωσε, με συνέπεια να ανεβάσει πίεση σε όλα τα μέλη του σώματός του.

Η ιστορία έγινε γνωστή στο πλαίσιο μίας μεγάλης έρευνας που διεξάγεται για τις διάφορες μορφές σεξ και τις επιπτώσεις τους.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X