ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίστευτο! Γλίστρησε στην κυλιόμενη σκάλα και τραυμάτισε το πέος του

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Ένα απίστευτο ατύχημα συνέβη σε ένα Κινεζάκι μόλις ενός έτους όταν σκόνταψε στα σκαλοπάτια κυλιόμενης σκάλας σε εμπορικό κέντρο της κεντρικής Κίνας και τα γεννητικά του
όργανα παγιδεύτηκαν στο κενό.

Το παιδάκι, το οποίο φορούσε παντελόνι με ανοιχτό καβάλο, τραυματίστηκε σοβαρά στο πέος του και διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο με αιμορραγία.

Οι γιατροί που παρέλαβαν το παιδί τους πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και δήλωσαν ότι το ατύχημα δεν θα επηρέαζε την γονιμότητα του παιδιού μελλοντικά.

Ο μικρός «Κunkun», όπως είναι το ψευδώνυμό του, βρισκόταν σε εμπορικό κέντρο στην Hong'an, μαζί με τον παππού του.

Οι δυο τους πήγαν σε έναν παιδότοπο στον πρώτο όροφο, όταν ο «Kunkun» ξαφνικά άρχισε να τρέχει προς την κυλιόμενη σκάλα. Πριν προλάβει να τον πιάσει ο παππούς του, σκόνταψε και το πέος του σφήνωσε ανάμεσα στα κενά, καθώς το παντελόνι με ανοιχτό καβάλο που φορούσε άφηνε τα γεννητικά όργανά του εκτεθειμένα.

Τόσο ο ηλικιωμένος όσο και άλλοι άνθρωποι έτρεξαν κοντά στο παιδί και κάλεσαν αμέσως βοήθεια. Πυροσβέστες και τραυματιοφορείς έσπευσαν στο σημείο για να ελευθερώσουν το άτυχο αγόρι και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Παίδων της Wuhan.

Σϋμφωνα με τον αρμόδιο γιατρό που τον εξέτασε, η ακροβυστία του παιδιού σκίστηκε μέχρι κάτω και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης, ενώ όλα τα διαλυμένα κομμάτια ιστού αφαιρέθηκαν.

Ευτυχώς το μικρό αγόρι έφτασε εγκαίρως στο νοσοκομείο, κάτι που του εξασφάλισε τη δυνατότητα να κάνει στο μέλλον παιδιά...

Πηγή: protothema.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X