ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Aπίστευτο: Γαμπρός έπαιξε βίντεο με τις απιστίες της συζύγου του στον γάμο τους

Δείτε το βίντεο

Την απόλυτη εκδίκηση πήρε ένας γαμπρός από τη σύζυγό του που τον απάτησε -παίζοντας βίντεο με την απιστία της μπροστά στους ανυποψίαστους καλεσμένους του γάμου τους.

Οι καλεσμένοι έμειναν άναυδοι όταν είδαν πως η γυναίκα «φερόταν τρυφερά» με έναν άγνωστο άνδρα.

Το βίντεο, που παίχτηκε σε έναν γάμο στη Σιγκαπούρη, άρχισε με ένα μοντάζ της σχέσης του ζευγαριού από τη γνωριμία τους μέχρι την ημέρα του γάμου τους, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ. Αλλά ξαφνικά, το βίντεο δείχνει τη νύφη να πηγαίνει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με τον εραστή της, προτού οι δυο τους καταφύγουν σε πιο «προσωπικές» πράξεις.

Ο γαμπρός, ένας πλούσιος επιχειρηματίας, είχε προσλάβει έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ λίγες εβδομάδες πριν τον γάμο για να ελέγξει τη μέλλουσα σύζυγό του, σύμφωνα με το Zaobao. Προφανώς, είχε υποψιαστεί πως τον απατούσε.

Μετά την προβολή του βίντεο, η «ντροπιασμένη» νύφη έφυγε από τη δεξίωση, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα. Δεν είναι ωστόσο σαφές αν το μυστήριο του γάμου είχε ήδη προλάβει να τελεστεί τη στιγμή που ο γαμπρός πήρε την εκδίκησή του.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν η ιδιωτική ντετέκτιβ, κυρία Ζούο, μίλησε στα μέσα ενημέρωσης της Σιγκαπούρης σχετικά με αυτό.

Η Ζούο από την Εταιρεία Διερεύνησης και Ασφάλειας Ajaz, δήλωσε πως περίμενε από τον πελάτη της να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες σχετικά με τη μέλλουσα σύζυγό του προκειμένου να ακυρώσει τον αρραβώνα τους. Αν’ αυτού, έλαβε μία πρόσκληση για τον γάμο του ζευγαριού.

Όπως δήλωσε, πέρασε έξι εβδομάδες παρακολουθώντας τη μέλλουσα νύφη προτού αναφέρει τα συμπεράσματά της στον πελάτη της. Όταν είδε το βίντεο στον γάμο, τότε κατάλαβε το κίνητρο του γαμπρού.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X