ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίστευτο: Έβαλε χέλι στον πρωκτό του και παραλίγο να χάσει τη ζωή του

Μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο πριν από μια εβδομάδα με έντονους πόνους στην κοιλιά

Στην εντατική νοσηλεύεται ακόμη ένας 40χρονος άνδρας που εισήχθη εσπευσμένα πριν λίγες μέρες σε νοσοκομείο της επαρχίας Τσιανγκσί, στη νοτιοανατολική Κίνα με ένα... χέλι παγιδευμένο στο σώμα του.

Ο ασθενής είπε αρχικά στους γιατρούς στα Επείγοντα ότι αισθανόταν βασανιστικούς πόνους στην κοιλιά. Εκείνοι τον υπέβαλαν σε διάφορες εξετάσεις, προτού τελικά πραγματοποιήσουν αξονική τομογραφία και ανακαλύψουν την πηγή του προβλήματος: ένα πλάσμα με σχήμα φιδιού το οποίο είχε παγιδευτεί στην κοιλιακή του χώρα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η ιατρική ομάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου έδωσε άμεση εντολή να μπει ο άνδρας στο χειρουργείο, προκειμένου να αφαιρεθεί το ξένο αντικείμενο από το σώμα του.

Η επέμβαση, εξαιτίας του προχωρημένου σημείου όπου βρισκόταν το χέλι μέσα στο έντερο, ήταν ιδιαίτερα δύσκολη.

Ευτυχώς, οι γιατροί κατάφεραν να βγάλουν το ψάρι από την κοιλιά του άνδρα, ο οποίος μετά την επέμβαση μεταφέρθηκε στην Εντατική, όπου παρέμεινε μερικά 24ωρα σε κρίσιμη κατάσταση.

Τοπικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο άνδρας έχει πλέον βγει από την Εντατική και αναρρώνει σε θάλαμο του νοσοκομείου από την περιπέτειά του.

Αν και ο ίδιος αρνήθηκε να αποκαλύψει στους γιατρούς τον τρόπο με τον οποίο το χέλι μπήκε στο σώμα του, οι χειρουργοί δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι το πλάσμα εισήχθη στο κορμί του άνδρα από τον πρωκτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X