ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Aπίστευτο: Έβαλε το πέος του σε τρύπα μπάρας βάρους 2,5 κιλών και κόλλησε

Την είδηση ανήρτησαν οι πυροσβέστες στο Facebook και έγινε viral

Πυροσβέστες στο Worms της Γερμανίας εκλήθησαν επειγόντως για να ξεκολλήσουν μια στρογγυλή μπάρα βάρους 2,5 κιλών από το πέος ενός άντρα.

Την είδηση ανήρτησαν οι πυροσβέστες στο Facebook και έγινε viral.

Το Worms Fire Department δήλωσε ότι οι πυροσβέστες εκλήθησαν σε ένα νοσοκομείο όπου συνάντησαν έναν ασθενή «με ένα διαφορετικό είδος προβλήματος», όπως έγραψαν.

«Με τη βοήθεια κοπτικού και υδραυλικού κατσαβιδιού οι πυροσβέστες κατόρθωσαν να απομακρύνουν την μπάρα από το πέος του άνδρα, απελευθερώνοντάς τον.
Οπως έγραψαν οι πυροσβέστες, οι εργασίες κράτησαν τρεις ώρες.
Αυτό που δεν εξήγησαν οι άνδρες της πυροσβεστικής ήταν ποιό ήταν «το ευαίσθητο σημείο του σώματος» που κόλλησε η μπάρα. Οι χρήστες του διαδικτύου ανήρτησαν τα πιο απίθανα σχόλια γι'αυτό το απίστευτο γεγονός.
«Κόλλησε το πέος του σε μια τρύπα;», έγραψε κάποιος.
«Κι αν ναι, πώς τα κατάφερες με αυτό το σκ@τόπραμα; Να υποθέσω ότι έκανες ασκήσεις για να γίνεις πιο ντούρος στο κρεβάτι;» πρόσθεσε ένας άλλος.
Ενας χρήστης διασκέδαζε με το πως ο ασθενής θα δικαιολογήσει το συμβάν στους φίλους του ή στα μελλοντικά του παιδιά.
«Οταν τα εγγόνια του θα τον ρωτήσουν μια μέρα: Παππού, ποιό ήταν το μεγαλύτερο κατόρθωμα στη ζωή σου; Αυτός θα πει: Κάποια στιγμή έγινα viral στο ίντερνετ. Και τα εγγόνια του θα απαντήσουν: «Τι; Μα πώς;» Και εκείνος θα απαντήσει: «Ε, να, μμμ, μια μέρα που πήγα στο γυμναστήριο...»

iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση