ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίστευτο! Ανακάλυψε ότι έχει 40 αδέρφια (pics)

Γυρνάει τον κόσμο για να τα γνωρίσει - Δείτε πως το ανακάλυψε

Μία κοπέλα από το Ορλάντο των ΗΠΑ για 18 χρόνια ζούσε μόνο με τη μητέρα της, έχοντας ωστόσο τη γνώση για μία λεπτομέρεια της ζωής του πατέρα της, η οποία θα την επηρέαζε περισσότερο από όσο φανταζόταν.

Η μητέρα της 21χρονης, Κιάνι Αρόγιο δεν της είχε κρύψει ποτέ ότι ο πατέρας της ήταν δότης σπέρματος. Όταν λοιπόν η νεαρή αποφάσισε να μάθει περισσότερα για αυτόν ανακάλυψε ότι έχει άλλα 40 αδέλφια. Σε όλο τον κόσμο.

«Μεγάλωσα απλά μόνο με τη μητέρα μου. Ήταν πάντα ειλικρινής μαζί μου, από μικρή μου είχε εξηγήσει πως πήγε σε μία κλινική και ο πατέρας μου ήταν δότης», είπε η κοπέλα, όπως μετέδωσε η Sun.

Όταν έφτασε στην ηλικία που της δόθηκε η δυνατότητα να μπει στα αρχεία της κλινικής έκανε μία έρευνα 5 ετών για να βρει τα αδέρφια της. Σε αυτή την έρευνα βρήκε τα 40 ετεροθαλή αδέλφια της με την πρώτη να είναι μία 20χρονη η οποία ζούσε κοντά στην Κιανί.

«Μπορεί να μην είχαμε συναντηθεί ποτέ ξανά, ωστόσο έχουμε τον ίδιο πατέρα κι αυτό από μόνο του μας έδωσε ένα ξεχωριστό δέσιμο».

Στο ταξίδι που την έχει φτάσει από τη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία μέχρι τον Καναδά, από τα 40 αδέλφια της, τα 30 δέχτηκαν να τη συναντήσουν. Ενώ πλέον μοιράζεται τις εμπειρίες από τις συναντήσεις στον λογαριασμό που έχει φτιάξει στο Instagram μόνο για αυτό το σκοπό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση