ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απειλητικό τηλεφώνημα στον Κοτζιά: «Θα σε εκτελέσουμε»

Φέρεται να σχετίζεται με την πρόταση για έλεγχο των μυστικών κονδυλίων των υπουργείων

Νέο απειλητικό τηλεφώνημα δέχτηκε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, σύμφωνα με το News 24/7. Ο άγνωστος άνδρας που του τηλεφώνησε του είπε ότι θα τον εκτελέσουν.

Οι νέες απειλές αποδίδονται στις προσπάθειες που έχει κάνει ο πρώην υπουργός για τον έλεγχο των μυστικών κονδυλίων.

Ο πρόεδρος της Κίνησης Πράττω Νίκος Κοτζιάς, δεν εκβιάζεται, δεν φοβάται και δεν τρομοκρατείται, ούτε θα υποκύψει στις παράλληλες δομές προς τη δημοκρατία που εκφεύγουν του ελέγχου της, ανακοίνωσε η Κίνηση Πράττω μετά τις νέες απειλές κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών.

«Οι γνωστοί άγνωστοι, το παρακράτος της πολιτικής ζωής, απείλησαν σήμερα τηλεφωνικώς τον Ν. Κοτζιά, λίγες μόλις ώρες μετά την πρότασή του για έλεγχο των μυστικών κονδυλίων όλων των υπουργείων, όπως είναι τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Εσωτερικών, και ειδικότερα η ΕΥΠ» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Προστίθεται ότι το ΠΡΑΤΤΩ επαναλαμβάνει πως κέντρο όλων των αποφάσεων και της πολιτικής ζωής του τόπου είναι το Κοινοβούλιο και ότι ως εκ τούτου άμεση υποχρέωση μιας δημοκρατικής κυβέρνησης είναι να προχωρήσει στη δυνατότητα ειδικού κοινοβουλευτικού ελέγχου της ΕΥΠ, όπως στις περισσότερες χώρες της Ε.Ε.

Η κίνηση του κ Κοτζιά υπογραμμίζει πως πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους η Ν.Δ. και ο Π. Καμμένος, που στοχοποιώντας συνεχώς τον πρώην υπουργό, δημιουργούν τις προϋποθέσεις ώστε άφρονες να στρέφονται εναντίον του. Δυστυχώς δεν αντιλαμβάνονται ότι η τακτική τους υποσκάπτει τη Δημοκρατία και σκάβει τον λάκκο που θα βρεθούν και οι ίδιοι».

Τέλος καλεί τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές να αντιμετωπίσουν και να επιλύσουν άμεσα τις συστηματικές απειλές κατά του Ν. Κοτζιά και να συλλάβουν τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς αυτών των συνεχιζόμενων απειλών.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός έχει δεχθεί απειλές και στο παρελθόν, καθώς του είχαν στείλει φακέλους με σφαίρες, αίματα και χώματα.

Πηγή: skai.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X