ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες για τη δράση του 63χρονου για παιδεραστία

Έλεγε στα παιδιά να δουν ταινίες ακατάλληλου περιεχομένου

«Ελάτε να δούμε τσόντες» έλεγε στα παιδιά την εποχή που ήταν προπονητής σε ομάδα τένις των Σερρών για να τα δελεάσει να έρθουν στο κρεβάτι του. Στις αποστολές της ομάδας κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο με τους μικρούς αθλητές και μάλιστα ένας απ’ αυτούς κοιμόταν με την ρακέτα του τένις ώστε να είναι σε θέση να αμυνθεί εάν ο προπονητής έκανε κίνηση εναντίον του…

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την δράση του 63χρονου που φέρεται να βιντεοσκοπούσε και να φωτογράφιζε τις ασελγείς πράξεις σε βάρος των θυμάτων του και σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα ασελγούσε επανειλημμένα σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών, τα τελευταία περίπου δύο χρόνια, έναντι χρηματικής αμοιβής. φέρνει στο φως το protothema.gr.

Ο 63χρονος, σύμφωνα με μαρτυρίες πρώην αθλητών του, υπήρξε προπονητής σε ομάδα τέννις των Σερρών και ερχόταν σε καθημερινή επαφή με δεκάδες παιδιά από 10 έως 16 ετών, μη μπορώντας από τότε να κρύψει τις άρρωστες επιθυμίες του. Όπως λέει στο protothema.gr ένας πρώην αθλητής του, ο προπονητής κοιμόταν μέχρι και στο ίδιο δωμάτιο με τα παιδιά και σε διπλό κρεβάτι όταν χρειάζονταν να ταξιδέψουν για να μετέχουν σε τουρνουά σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, κάποια στιγμή εκδιώχθηκε ξαφνικά από την ομάδα όταν τον κατήγγειλαν ότι προσπάθησε να έρθει σε σεξουαλική επαφή με έναν αθλητή του, ο οποίος ενημέρωσε για το περιστατικό τους γονείς του. Λέγεται ότι ο πατέρας αντέδρασε βίαια ξυλοκοπώντας τον προπονητή , ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την δουλειά του και να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη όπου βρήκε δουλειά σε γνωστό εκδοτικό συγκρότημα. « Ένας συναθλητής μου εκείνη την εποχή, γνωρίζοντας τις ανώμαλες ορέξεις του προπονητή αναγκάστηκε να κοιμηθεί το βράδυ με την ρακέτα αγκαλιά λέγοντας μας ότι σε περίπτωση που του ριχτεί θα χρησιμοποιήσει την ρακέτα για προστασία» λέει στο protothema.gr ένας πρώην αθλητής του 63χρονου.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο 63χρονος πριν από λίγα χρόνια είχε βρεθεί αναίσθητος μέσα στο αυτοκίνητο του στο δάσος του Σέιχ Σου, δηλώνοντας στους αστυνομικούς που τον εντόπισαν πως δεν θυμόταν τι είχε συμβεί, αποκρύβοντας ποιοι ήταν αυτοί που του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν αφήνοντας αναίσθητο και για ποιο λόγο.

Στο σπίτι του 63χρονου βρέθηκαν χιλιάδες αρχεία υλικού παιδικής πορνογραφίας (φωτογραφίες, δισκέτες, κασέτες βιντεοκάμερας, εξωτερικοί σκληροί δίσκου υπολογιστών, κ.α) σε μέρος εκ των οποίων εμφανίζεται ο ίδιος με ανήλικα θύματά του, σύμφωνα με την αστυνομία.

Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας 17χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι προσέλκυε ανήλικους για λογαριασμό του 63χρονου, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί και σε βάρος του δικογραφία για το αδίκημα της μαστροπείας.

Στο σπίτι του 63χρονου βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, 1 πιστόλι κρότου με φυσίγγιο, 332 φυσίγγια κρότου, 4 φωτοβολίδες, εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων, 6 εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, 2 φορητοί υπολογιστές, 7 κάρτες μνήμης, 8 φορητές συσκευές αποθήκευσης, 27 οπτικοακουστικοί ψηφιακοί δίσκοι,70 δισκέτες, 26 κασέτες βιντεοκάμερας, 32 βιντεοκασέτες, συσκευή καταγραφής αναλογικού σήματος σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, 5 εσωτερικοί σκληροί δίσκοι, 5 άλμπουμ φωτογραφιών και πλήθος φωτογραφιών ανήλικων αγοριών και κοριτσιών.

Ο 63χρονος κατηγορείται για σωρεία αδικημάτων, μεταξύ των οποίων, κατοχή και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη, πρόσβαση σε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω της τεχνολογίας των πληροφοριών και επικοινωνιών, πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων με παθόντες ανήλικους από 12 έως 15 ετών με σκοπό την επιδίωξη οικονομικού οφέλους από αυτές, αποπλάνηση παιδιών με παθόντα ανήλικο που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη, ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής που συμπλήρωσε τα 12 όχι όμως τα 15 έτη και με ανήλικους που συμπλήρωσαν τα 15 έτη, για παράβαση των Νόμων περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και περί όπλων.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X