ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αιματηρά επεισόδια στον σημερινό ξεσηκωμό των Κίτρινων Γιλέκων

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ακρωτηριασμό μια γυναίκας

Για 13η βδομάδα, τα Κίτρινα Γιλέκα έχουν βγει στους δρόμους του Παρισιού, με τις συμπλοκές να καταλήγουν στον σοβαρό τραυματισμό μια γυναίκας διαδηλώτριας.

Σύμφωνα με την Washington Post, αστυνομική πηγή επιβεβαίωσε την πληροφορία, λέγοντας ότι η κατάσταση της τραυματία δεν είναι γνωστή για την ώρα, αλλά περιθάλπεται από προσωπικό των επειγόντων περιστατικών. Άλλα δημοσιεύματα, ωστόσο, κάνουν λόγο για ακρωτηριασμό της γυναίκας.

Η Αστυνομία της Γαλλίας, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, κάνει λόγο για δέκα συλληφθέντες, μετά το ξέσπασμα των συμπλοκών ανάμεσα στους διαμαρτυρόμενους και στην Αστυνομία, στην λεωφόρο Champs-Elysee. Η πορεία των διαδηλωτών αναμένεται να ολοκληρωθεί στον Πύργο του Άιφελ.

Όπως αναφέρει η Washington Post, τα Κίτρινα Γιλέκα, τώρα προσπαθούν να επιτύχουν μια προεκλογική επιτυχία, ωστόσο η κίνηση είναι πολιτικά διχασμένη και χωρίς καθορισμένο αρχηγό.

Ο Γάλλος Πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, αυτή την στιγμή, κυνηγά την υποστήριξη, καθώς προσπαθεί να καταβάλει την κίνηση των Κίτρινων Γιλέκων μέσω ενός εθνικού πολιτικού διαλόγου. Μάλιστα, η αξιοπιστία του, βάσει πρόσφατων στοιχείων, έχει αρχίσει να αποκαθίσταται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X