ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγγλο-κύπριος ποδοσφαιριστής πέρασε μια «άγρια» νύχτα με νεαρή αλλά τον περίμενε μεγάλη «έκπληξη» (Pics)

O Mike δηλώνει τρομοκρατημένος, μετά την νύχτα πάθους

Ένας 24χρονος Αγγλο-κύπριος ποδοσφαιριστής, ο Mike Thalassitis, πέρασε μια νύχτα πάθους με νεαρή κοπέλα, ωστόσο, αυτό που ανακάλυψε στην συνέχεια, τον έχει τρομοκρατήσει, όπως αποκαλύπτουν και οι οικείοι του.

Ο Thalassitis, σύμφωνα με την «The Sun», κατά την διάρκεια μιας ξέφρενης νύχτας σε club στο Middlesbrough, γνώρισε την νεαρή Julia Pawlak, η οποία διασκέδαζε μαζί με φίλες της. Αφού γνωρίστηκαν, η νεαρή του είπε ότι ήταν ενήλικη και συγκεκριμένα, 19 ετών.

Αφού πέρασαν μια νύχτα πάθους, στο ξενοδοχείο όπου διέμενε ο 24χρονος ποδοσφαιριστής, εκείνη ανέβασε και δημοσιεύσεις με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε μια από τις φωτογραφίες, φαίνεται ο Thalassitis ημίγυμνος, ξαπλωμένος στο κρεβάτι. 

Ωστόσο, αργότερα, εκείνος ανακάλυψε πως η πραγματική της ηλικία, δεν ήταν αυτή που του είπε, αλλά τρία χρόνια μικρότερη. Η Pawlak, δηλαδή, είναι 16 ετών και μαθήτρια. Φυσικά, η εξέλιξη αυτή, σόκαρε και τρομοκράτησε τον ποδοσφαιριστή, όπως αποκάλυψαν και οι φίλοι του.

Σύμφωνα με την wikipedia, ο Mike Thalassitis είναι Κύπριος, γεννημένος στην Βρετανία. Φέτος αγωνίζεται στην ποδοσφαιρική ομάδα Margate.

Μάλιστα, υπήρξε διεθνής ποδοσφαιριστής με τα χρώματα της Εθνικής Κύπρου U19 και U21.

Ευρύτερα γνωστός, έγινε και με την συμμετοχή του στο reality show «Love Island», προκαλώντας την αντίδραση του μάνατζέρ του, αφού δεν τον ενημέρωσε για την απόφασή του αυτή.

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X