ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

20χρονη μαχαίρωσε 21χρονο για ένα post

Ήρθαν σε αντιπαράθεση και του κάρφωσε το μαχαίρι

Μοιάζει απίστευτο αλλά συνέβη σε χωριό του Πύργου. 20χρονη μαχαίρωσε 21χρονο για ένα σχόλιο στο Facebook.

Αυτό που εξόργισε την 21χρονη, σύμφωνα με το ilialive.gr, φαίνεται ότι ήταν μια φραστική αντιπαράθεση που είχε εκείνη μαζί με έναν 26χρονο, με τον 21χρονο στο δημοφιλές μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

Το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή της Σπιάντζας στον Πύργο. Το επεισόδιο συνέβη περίπου στις τρεις στο Νο8 της Σπιάντζας με φερόμενους δράστες μια γυναίκα και έναν άνδρα και θύμα έναν άλλο άντρα.

Μετά από αντιπαράθεση η 20χρονη και ο 26χρονος, το μεσημέρι της Κυριακής, μετέβησαν στο σπίτι του 21χρονου. Το βρήκαν στην αυλή του ζήτησαν το λόγο και την ώρα της έντασης, η 20χρονη φέρεται να έβγαλε σουγιά και να τραυμάτισε στην κοιλιά τον 21χρονο.

Μετά την επίθεση, οι δύο φερόμενοι ως δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο 21χρονος αιμόφυρτος κάλεσε σε βοήθεια. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πύργου, όπου αντιμετωπίστηκε από τους γιατρούς, χωρίς κίνδυνο ζωής.

Στη συνέχεια μόλις ενημερώθηκε η Αστυνομία, ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Λίγη ώρα αργότερα έγιναν αντιληπτοί στην οδό Αναπαύσεως στον Πύργο, όπου και συνελήφθησαν.

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X