ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζέστη το πρωί... συννεφιές το απόγευμα!

Δείτε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν µετά το µεσηµέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί µέτριοι και παροδικά στα νότια και νοτιοδυτικά παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη και παροδικά το απόγευµα στα νοτιοδυτικά παράλια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί στα νότια και ανατολικά παράλια ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, στα βόρεια και δυτικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση