ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ύστερα ήρθε η Άνοιξη - Πορεία «Stay Strong»

Stay strong είναι το μήνυμα που στέλνει για 3η συνεχή χρονιά ο σύνδεσμος «Ύστερα Ήρθε η Άνοιξη»

Στα πλαίσια του μήνα ενημέρωσης για τις αιματολογικές παθήσεις που είναι ο Σεπτέμβριος, ο Σύνδεσμος Ύστερα Ήρθε η Άνοιξη, πραγματοποιεί για 3η συνεχή χρονιά την πορεία κατά των αιματολογικών παθήσεων ( λευχαιμία) στις 17/09/2017. Η πορεία θα ξενικήσει από το Κάστρο στο Παλαιό Λιμάνι Λεμεσού και θα τερματίσει στο θεατράκι στην επίχωση. Στο τέλος της πορείας θα γίνουν δειγματοληψίες και φιλανθρωπική αγορά.

Στόχος της φετινής πορείας, αλλά και των εκδηλώσεων που θα συνεχίστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα Σεπτέμβρη, είναι η ενημέρωση για τις αιματολογικές ασθένειες και η εγγραφή νέων εθελοντών δοτών στο ΚαραΙσκάκειο Ίδρυμα.

Για Συμμετοχές στην πορεία μπορείτε να προμηθευτείτε το μπλουζάκι του Συνδέσμου από τη σελίδα στο Facebook με κόστος 5 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 95780780 ή 99492492.

 

Λίγα λόγια για το Σύνδεσμο

Η ομάδα μας αποτελείται από άτομα που πέρασαν από αιματολογικά νοσήματα, συγγενείς, φίλους, καθώς και λειτουργούς υγείας.

Το 2015 πήραμε την απόφαση να μην αφήσουμε κανένα άτομο με αιματολογικό νόσημα και την οικογένεια του, να νιώσουν αβοήθητοι στον αγώνα που καλούνται να δώσουν.Η πορεία μας από τότε συνεχής και ακούραστη. Αυτό που μας ενώνει, είναι η ανάγκη μας για προσφορά και η αγάπη στο συνάνθρωπο μας!

Η συνεργασία μας με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα ήταν για εμάς αναγκαία και για καλό των ασθενών μας. Οι δειγματοληψίες γίνονται γιορτές ελπίδας για ανεύρεση συμβατού δότη για όλους τους ασθενείς μας που χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών. Για να νιώσουμε την υπέρτατη χαρά της επιστροφής τους στην παρέα μας με υγεία και χαμόγελα!

Για να αποδείξουμε ξανά και ξανά ότι Ύστερα Έρχεται η Άνοιξη όσο δύσκολος κι αν ήταν ο Χειμώνας!

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X