ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υποχώρηση οδοστρώματος και κατολισθήσεις - Κλειστοί και επικίνδυνοι δρόμοι

Κλειστό τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Πάφου-Λεμεσού όλο του Σ/κ

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε ολόκληρη την Κύπρο, προκαλούν διάφορα προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Κλειστός δρόμος

Δρόμος Αγίου Θεοδώρου προς παραλιακό δρόμο Μαζωτού – Ζυγίου, λόγω κατολίσθησης όγκων χώματος.

Λόγω κατολισθήσεων, όγκων χώματος και πετρών, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού, από την έξοδο Πισσουρίου, μέχρι την έξοδο Αυδήμου, είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση. Η κυκλοφορία από την Πάφο προς τη Λεμεσό, διεξάγεται μέσω του παλαιού δρόμου Πάφου – Λεμεσού, από την έξοδο Πισσουρίου.

Στην επαρχία Πάφου, λόγω υπερχείλισης ποταμών, κατολισθήσεων και υποχώρησης του οδοστρώματος, εξακολουθούν να είναι κλειστοί για την τροχαία κίνηση οι δρόμοι:


«Ορατότης μηδέν», υπερχείλιση χειμάρρου και φρέσκο χιόνι (Pics, Vids)


Αγίου Νικολάου - Πέρα Βάσας, στο γεφύρι Τζιελεφού
Κελοκεδάρων - Αμαργέτης - Νατάς, στο γεφύρι Ζιριπιλλή
Σαλαμιούς - Γαλαταριάς
Πόλης Χρυσοχούς - Παλιάς Θελέτρας

Στις ορεινές περιοχές ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους, είναι ανοικτός μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Οι υπόλοιποι δρόμοι είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα, αλλά ολισθηροί, ενώ στην περιοχή επικρατεί πυκνή ομίχλη.


Κλειστό για όλο το Σ/κ τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Πάφου-Λεμεσού


Λόγω των έντονων βροχοπτώσεων ολισθηροί είναι οι δρόμοι και στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο της χώρας. Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

Το κοινό, πριν από κάθε μετακίνησή του, μπορεί να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου, από την κατηγορία «Οδικό δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com, καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X