ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπόθεση Ροτβάιλερ: Εξετάζονται από Ιατροδικαστή οι δύο γυναίκες

Ποινική δίωξη κατά του 39χρονου

Από τον Ιατροδικαστή, Σοφοκλή Σοφοκλέους, εκ μέρους των ανακριτικών αρχών, θα εξεταστούν οι δύο γυναίκες, που έπεσαν θύματα επίθεσης των σκυλιών, ράτσας Ροτβάιλερ, στην Πάφο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, στο 24News, η νέα εξέταση αναμένεται ότι θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης.

Σημειώνεται, παράλληλα, ότι η οικογένεια των δύο γυναικών, ζήτησε όπως εξεταστούν από τον ιδιώτη Ιατροδικαστή, Πανίκο Σταυριανό, γεγονός που έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Σταυριανός θα δώσει την έκθεση με τα ευρήματά του στην Αστυνομία, σε κατοπινό στάδιο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Ιατροδικαστής είπε ότι οι χειρουργοί και οι ορθοπεδικοί έχουν περιποιηθεί τις δύο γυναίκες, οι οποίες νοσηλεύονται.

Ποινική δίωξη κατά του ιδιοκτήτη

Εξάλλου, σε ανακοίνωσή της, η Αστυνομία αναφέρει ότι προχώρησε σε άμεση καταχώρηση για εκδίκαση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, της υπόθεσης επίθεσης δύο σκύλων εναντίον δύο γυναικών ηλικίας 45 και 79 χρόνων, που συνέβη χθες στην Κάτω Πάφο.

Ο 39χρονος παρουσιάστηκε γύρω στις 10.30 το πρωί σήμερα, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, για εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά σε αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις και στον περί σκύλων Νόμο.

Το ιστορικό

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, με πολλαπλά τραύματα στο χέρι και στην ράχη από δαγκώματα σκύλων ράτσας Rottweiler διακομίσθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών δύο γυναίκες ηλικίας, 79 και 45, χθες περίπου στις 19:30 το βράδυ. Οι δύο γυναίκες μετά την επίθεση που δέχτηκαν ενώ έκαναν το περίπατο τους στην περιοχή του Φάρου πλησίον του αρχαιολογικού χώρου μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του ΓΝ Πάφου με ιδιωτικό όχημα, όπου σύμφωνα με την επί καθήκοντι ιατρό η μία έφερε τραύμα από δάγκωμα του σκύλου στο χέρι, στο σβέρκο, εκδορές στο χέρι και κάκωση κεφαλής από την πτώση της στο έδαφος και η δεύτερη, η 45χρονη, φέρει τρία θλαστικά τραύματα στον αριστερό αντιβραχίωνα και ένα μεγάλο θλαστικό τραύμα έξι εκατοστών και εκδορές στη ράχη.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X