ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπόθεση νεκρού νεογνού που εντοπίστηκε σε σακούλι: Αύριο η νεκροτομή

Συνεχίζονται οι εξετάσεις στην υπόθεση που σόκαρε το παγκύπριο

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για την πρωτοφανή υπόθεση νεογνού που βρέθηκε νεκρό σε σακούλα. Σύμφωνα με την αστυνομία οι ανακρίσεις συνεχίζονται λαμβάνοντας υπόψη πάντα το πόσο ευαίσθητη είναι η υπόθεση αλλά και με βάση την ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται η 26χρονη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ιατροδικαστική εξέταση στο νεογνό θα γίνει αύριο (20/03) κάτι που θα καταδείξει αν ήταν ζωντανό την ώρα που γεννήθηκε.

Μέχρι στιγμής η 26χρονη δεν έχει πει κάτι ουσιαστικό στους ανακριτές ενώ συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κλινική. Από την πλευρά της η εργοδότρια της έχει δώσει κάποιους ισχυρισμούς τους οποίους η αστυνομία εξετάζει. Να σημειωθεί ότι για την υπόθεση δεν τελεί υπό κράτηση κανείς από τους εμπλεκόμενους

Θυμίζουμε ότι, η αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας άμβλωσης από κυοφορούσα γυναίκα και απόκρυψης τοκετού.
Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, 26χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου 17/3 σε γυναικολογική κλινική, μετά από πόνους στο στομάχι.

Κατά τη ιατρική εξέταση, διαπιστώθηκε, ότι ήταν λεχώνα και απέβαλε ή γέννησε. Σε έρευνα που έγινε στο χώρο όπου διαμένει στην Λευκωσία εντοπίστηκε (σε νάιλον τσάντα) ένα νεκρό νεογνό μαζί με τον πλακούντα και τον ομφάλιο λώρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X