ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπόθεση νεκρού βρέφους: Στη νομική υπηρεσία ο φάκελος

Εξετάζεται το ενδεχόμενο η μητέρα να χρησιμοποιηθεί ως μάρτυρας κατηγορίας

Στη Νομική Υπηρεσία μεταβιβάζεται αύριο ο φάκελος της υπόθεσης του θανάτου του τρίμηνου βρέφους που έχασε τη μάχη για τη ζωή στις 22 Φεβρουαρίου κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η Αστυνομία εξετάζει κατά πόσο θα χρησιμοποιηθεί η μητέρα του βρέφους ως μάρτυρας κατηγορίας, ωστόσο οδηγίες αναμένεται να δώσει η Νομική Υπηρεσία για τον παρά πέρα χειρισμό της υπόθεσης.

Την Παρασκευή 9.3.2018 εκπνέουν τα διατάγματα προσωποκράτησης των γονιών του βρέφους, αμφότεροι 29 ετών, από τη Ρουμανία, οι οποίοι έχουν ακόμη δύο παιδάκια ηλικίας 2 και 3 ετών

Τα διατάγματα κράτησης του ζεύγος έχουν ανανεωθεί για δεύτερη φορά για άλλες 6 μέρες.

Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα και τη νεκροτομή επί της σορού του βρέφους, που διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και ο ιατροδικαστής Ανδρέας Μαρνερίδης, ο οποίος αφίχθη για την υπόθεση από την Αγγλία, ο θάνατος προκλήθηκε από κρανιοεγκεφαλική κάκωση, η βαρύτητα της κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης που υπέστη το βρέφος δεν είναι συμβατή με πτώση από καναπέ ύψους 70 εκατοστών και τέτοια κάκωση προκαλείται από πτώση από μεγαλύτερο ύψος. Σύμφωνα με την Αστυνομία, “η δική τους διάγνωση ήταν καθοριστική για την πορεία των εξετάσεων“.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X