ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπόθεση επιδειξία: Τέσσερις οι καταγγελίες, ασύλληπτος ο ύποπτος

Τέσσερις γυναίκες κατήγγειλαν τον εν λόγω άντρα

Σε συντονισμένες ενέργειες προβαίνει η Αστυνομία, σε σχέση με τις καταγγελίες στις οποίες προέβησαν τέσσερις γυναίκες, για παρενόχληση εναντίον τους από άνδρα, στο γραμμικό πάρκο της Λευκωσίας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι καταγγελίες έγιναν τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά και κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, με τον δράστη να παραμένει ασύλληπτος. Ωστόσο, οι ενέργειες για τον εντοπισμό και την σύλληψή του, είναι πολύ συγκεκριμένες, αλλά δεν μπορούν να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε καταγγελίες γυναικών ότι δέχθηκαν άσεμνες επιθέσεις στο Γραμμικό Πάρκο Λευκωσίας, η Αστυνομία τονίζει ότι διερευνά τις υποθέσεις αυτές με σοβαρότητα και προβαίνει σε πολύ συγκεκριμένες ενέργειες για εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

Για αποφυγή εντυπώσεων και για ενημέρωση της κοινής γνώμης, σημειώνει τα ακόλουθα:

Έχουν γίνει τέσσερις καταγγελίες στην Αστυνομία από αντίστοιχο αριθμό γυναικών. Από την πρώτη στιγμή που λήφθηκαν αυτές οι καταγγελίες, τον περασμένο Νοέμβριο και κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων διερευνώνται συντονισμένα.

Στο χρόνο που έχει μεσολαβήσει, η Αστυνομία έχει κινητοποιήσει αριθμό μελών της και έχει προβεί σε σειρά συντονισμένων ενεργειών με σκοπό τη σύλληψη του δράστη. Για ευνόητους λόγους δεν μπορεί να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες καθότι η υπόθεση παραμένει υπό διερεύνηση και ο δράστης δεν έχει ακόμα συλληφθεί.

Η Αστυνομία εκφράζει τη συμπάθεια και τη συμπαράστασή της προς τις επηρεαζόμενες γυναίκες και τις διαβεβαιώνει ότι ενεργεί για την εξιχνίαση των υποθέσεων, αλλά και για πρόληψη παρόμοιων περιστατικών».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση