ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπόθεση 14 κιλών - «Από τις μεγαλύτερες ποσότητες κοκαΐνης»

Σε απευθείας δίκη οι δυο κατηγορούμενοι

Δημήτρης Λουκά

Οδηγήθηκαν εκ νέου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας οι δυο κατηγορούμενοι, 34 και 36 ετών, για την υπόθεση των 14 κιλών κοκαΐνης που εντοπίστηκαν το βράδυ της Τρίτης 14/1.

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου παραπέμπεται η υπόθεση των 14 κιλών κοκαΐνης ενώ το δικαστήριο ανανέωσε την κράτηση των κατηγορουμένων μέχρι την έναρξη της δίκης, η οποία ορίστηκε στις 21/2.


Η παμπόνηρη Λευκωσιάτισσα με τις απάτες που δεν την άντεξε ούτε ο άντρας της


Στην αίθουσα του δικαστηρίου αναφέρθηκαν τόσο τα γεγονότα και όσο και το πώς μέλη της ΥΚΑΝ έφθασαν στον εντοπισμό της μεγάλης αυτής ποσότητας. 

Όπως είχε αναφέρει ο Αστυφύλακας Δαμιανός Χατζηχριστοφή, μέλος της ΥΚΑΝ, υπήρχε πληροφορία ότι οι ύποπτοι προμηθεύουν ναρκωτικά σε άλλα πρόσωπα. «Το αυτοκίνητο το παρακολουθούσαμε στον δρόμο στην περιοχή του Κοτσιάτη. Μπήκαν στην οικία και μετά ο ένας από αυτούς βγήκε έξω απο την οικία όπου και ανακόπηκε από τα μέλη της ΥΚΑΝ και βρέθηκε με τσάντα που περιείχε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος παραδέχθηκε ενοχή ενώ είχε αναφέρει πως η κοκαΐνη είναι δική του.


Υπόθεση 14 κιλών κοκαΐνης: «Έν δικά μου τζιείνα που ηύρετε»


Στην κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία ο πρώτος κατηγορούμενος είπε ότι η ζυγαριά που βρέθηκε στην οικία του, ήταν για χρήση «χόρτου», άλλα όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, από τις εξετάσεις που έγιναν εντοπίστηκαν και ίχνη κοκαΐνης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση τα όσα ειπώθηκαν στη δικαστική αίθουσα η ποσότητα που εντοπίστηκε στην κατοχή των δυο είναι από τις μεγαλύτερες που ανευρέθηκαν στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X