ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπό την επήρεια ναρκωτικών ο 32χρονος που προκάλεσε πανικό στην Λευκωσία

Κτυπούσε με βαριοπούλα πάσσαλο της ΑΗΚ - Έστειλε δύο άτομα στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα

Υπόθεση πρόκλησης τροχαίας σύγκρουσης, οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και κατοχής και μεταφοράς επιθετικού οργάνου διερευνά η Αστυνομία εναντίον 32χρονου, αδικήματα που διαπράχθηκαν το πρωί σήμερα, στην Λευκωσία.

 Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.00 το πρωί σήμερα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι ο 32χρονος βρισκόταν σε σημείο στην παλαιά πόλη Λευκωσίας και κρατούσε βαριοπούλα με την οποία χτυπούσε πάσσαλο της ΑΗΚ με πρόθεση να του προκαλέσει ζημιά.

 Μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν στο σημείο, ωστόσο πριν την άφιξη τους ο 32χρονος εγκατέλειψε το μέρος με το αυτοκίνητο του.

 Στη συνέχεια μέλη της Αστυνομίας αντιλήφθηκαν τον 32χρονο να κινείται με το αυτοκίνητο του σε άλλο σημείο της πόλης και του έκαναν σήμα να σταματήσει για σκοπούς ελέγχου, ωστόσο ο 32χρονος παρέλειψε να το πράξει και συνέχισε την πορεία του, με τα μέλη της Αστυνομίας να τον ακολουθούν μέχρι και την οδό Μιχαλακοπούλου στην Λευκωσία.

 Κινούμενος με το αυτοκίνητο του στην οδό Μιχαλοκοπούλου, ο 32χρονος παρέλειψε να σταματήσει στο Αλτ της οδού και εισήλθε με ευθεία πορεία στη διασταύρωση του δρόμου με την οδό Γεράσιμου Μαρκορά, όπου το αυτοκίνητο του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που κινείτο στην οδό Γεράσιμου Μαρκορά με πορεία από αριστερά προς δεξιά της πορείας του 32χρονου και στο οποίο επέβαιναν ένας άντρας και μία γυναίκα.

 Στο σημείο της σύγκρουσης τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 32χρονου για αυτόφωρα αδικήματα και αφού εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του, τον υπέβαλαν σε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη. Στη συνέχεια τα μέλη της Αστυνομίας υπέβαλαν τον 32χρονο σε προκαταρτική εξέταση οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών με θετική ένδειξη.

 Στην παρουσία του 32χρονου ερευνήθηκε το αυτοκίνητο του, εντός του οποίου εντοπίστηκε μία βαριοπούλα, με αποτέλεσμα ο 32χρονος να συλληφθεί εκ νέου από τα μέλη της Αστυνομίας για αυτόφωρο αδίκημα.

 Ο 32χρονος, όπως και οι πιο πάνω άντρας και γυναίκα, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και στη συνέχεια απολύθηκαν.

 Ο 32χρονος μεταφέρθηκε στη συνέχεια στα γραφεία του Κλάδου Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λευκωσίας, για σκοπούς διερεύνησης του πιο πάνω περιστατικού και με την ολοκλήρωση των Αστυνομικών εξετάσεων, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα που διέπραξε, αφέθηκε ελεύθερος.

 Η Τροχαία Λευκωσίας και ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Πόλεως Λευκωσίας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X