ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπό κράτηση ο κατηγορούμενος πατέρας για τον θάνατο του τρίμηνου βρέφους

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η μητέρα

Ο κατηγορούμενος πατέρας του τρίμηνου βρέφους που έχασε την ζωή του λόγω κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης, όπως αποφάνθηκε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 18 Απριλίου.

Η μητέρα του άτυχου βρέφους αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα προχώρησε στην υπογραφή εγγύησης 70 χιλιάδων ευρώ, είναι υποχρεωμένη να εμφανίζεται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου μεταξύ 7.00-9.00μμ, να παραδώσει όλα τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και να τοποθετηθεί το όνομα της στη λίστα των προσώπων των οποίων η έξοδος απαγορεύεται από την Κύπρο.

Ο πατέρας αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας κατά παράβαση του άρθρου 205 του ποινικού κώδικα που επισύρει ποινή φυλάκισης μέχρι και δια βίου και της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης, σύμφωνα με το άρθρο 210 του ποινικού κώδικα Κεφ. 154. Η μητέρα του βρέφους αντιμετωπίζει την κατηγορία της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης πράξης κατά παράβαση του άρθρου 210 του ποινικού κώδικα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X