ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπό κράτηση δύο πρόσωπα για εμπρησμό στην Λάρνακα

Αντιμέτωποι και με την κατηγορία πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης έξι ημερών εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 36 και 31 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις εμπρησμού και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία στην Αθηένου, αδικήματα που διαπράχθηκαν το βράδυ της 22ας Απριλίου 2018.

Σύμφωνα με μαρτυρία, γύρω στις 10.35 το βράδυ της Κυριακής ο 36χρονος μετέβηκε έξω από κατοικία 42χρονου, στην Αθηένου, όπου προκάλεσε κακόβουλη ζημιά σε δύο εξωτερικά τζάμια της οικίας και στον ανεμοθώρακα και σε τζάμι του αυτοκινήτου του.

Ο 36χρονος, σύμφωνα με την μαρτυρία του 42χρονου, φέρεται να συνοδευόταν από τον 31χρονο και ακόμη έναν άντρα.

Το ίδιο βράδυ και μία περίπου ώρα αργότερα, ο 36χρονος φέρεται να επέστρεψε και να έθεσε πυρκαγιά κακόβουλα στο αυτοκίνητο του 42χρονου, που ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του και να προκάλεσε κακόβουλη ζημιά σε τηλεόραση εντός του σαλονιού της κατοικίας.

Ο 36χρονος ύποπτος συνοδευόταν από τον τρίτο άντρα που βρισκόταν μαζί του προηγουμένως.

Την πυρκαγιά, η οποία προκάλεσε ζημιές στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, κατέσβησαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθηκαν χθες το μεσημέρι δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης και σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα κράτησης για έξι ημέρες.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αθηένου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X