ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπό εξαήμερη κράτηση 60χρονη για διαρρήξεις

Έξι συνολικά υποθέσεις διερευνά η Αστυνομία

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα εξαήμερης κράτησης εναντίον 60χρονης, η οποία συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

 Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Νωρίτερα: 

Κοντά στην εξιχνίαση αριθμού διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών βρίσκεται η Αστυνομία μετά τη σύλληψη 60χρονης στην επαρχία Αμμοχώστου.

Η 60χρονη συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Κυριακής 15 Απριλίου, από μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διάρρηξη κατοικίας που διαπράχθηκε γύρω στις 1.40 το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου 14 Απριλίου, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, η 60χρονη ομολόγησε στους ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου τη διάπραξη έξι συνολικά διαρρήξεων κατοικίας και κλοπών στην επαρχία Αμμοχώστου, καθώς και μία διάρρηξη κατοικίας την οποία φέρεται να διέπραξε στην επαρχία Πάφου.

Η κατοικία της 60χρονης ερευνήθηκε από μέλη της Αστυνομίας, τα οποία εντόπισαν στην οικία αριθμό κοσμημάτων και ρολογιών, που πιστεύεται ότι κλάπηκαν κατά τις πιο πάνω διαρρήξεις κατοικιών.

Η 60χρονη επανασυνελήφθη χθες το μεσημέρι στο χώρο κράτησης της βάσει νέου Δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων που αφορούν στις πιο πάνω υποθέσεις.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X