ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπέροχο θέαμα: Το χιόνι σκέπασε τα πάντα στις Πλάτρες (Vid)

Αυτοκίνητα και δρόμοι ντύθηκαν στα λευκά

Ένα εντυπωσιακό σκηνικό έστησε στην περιοχή Τροόδους η κακοκαιρία που επηρέασε την Κύπρο, τις τελευταίες μέρες. Το χιόνι έχει απλωθεί σε πολλά σημεία των ορεινών περιοχών και έχει ντύσει στα λευκά ό,τι βρήκε μπροστά του!

Φυσικά, ένα τέτοιο θέαμα πολύ το επιθυμούμε στην Κύπρο, όπου το καλοκαίρι είναι η επικρατούσα εποχή, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα του κάθε έτους.

Το πιο κάτω βίντεο, ανέβηκε στην σελίδα «KitasWeather» το απόγευμα της Πέμπτης, οπότε και καταγράφηκαν οι όμορφες εικόνες που μας δίνει, από τις Πάνω Πλάτρες.

Πιθανόν χιόνια και σήμερα

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ σύντομα θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα νότια και ανατολικά, θα δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Σταδιακά, από το μεσημέρι και μετά, ο καιρός θα καταστεί παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές και πιθανό μεμονωμένες καταιγίδες, με τα φαινόμενα να επηρεάζουν περισσότερο τα βόρεια, τα ανατολικά, περιοχές στο εσωτερικό και ορεινά. Στις κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιονόνερο ή και χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να τραπούν αργότερα κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, μέτριοι 4 αλλά τοπικά μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X