ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό γκαλά από τον Ροταριανό Όμιλο «Λευκωσία-Λευκοθέα»

Τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την ευτυχία και ευημερία των παιδιών

Ο Ροταριανός Όμιλος ‘Λευκωσία-Λευκοθέα’ διοργανώνει χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό γκαλά (Fund Raising event) την Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017, στο Lemon Park στη Λευκωσία, στις 20:00.

Τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν σε έργα που στόχο έχουν την ευτυχία και ευημερία των παιδιών. Συγκεκριμένα, μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, στο Mega Project: «Establishement of a Childhood cancer diagnostic Center at the Karaiskakion Foundation (Cellular biomarker detection unit)». Αφορά σε χρηματοδότηση ενός εργαστηρίου, το οποίο θα μπορεί να διαγνώσει τον τύπο του παιδικού καρκίνου και ως αποτέλεσμα οι θεραπείες θα γίνονται στοχευμένες, με καλύτερα αποτελέσματα.

Επιπλέον, μέρος του ποσού θα διατεθεί στον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό "Hope For Children" CRC Policy Center για τα προγράμματα που αφορούν στα ανήλικα θύματα σεξουαλικής βίας, αλλά στα ασυνόδευτα παιδιά που φιλοξενούνται στο «Σπίτι της Ελπίδας».
Η βραδιά θα περιλαμβάνει πλούσιο μπουφέ και διασκεδαστικό πρόγραμμα, από μουσικό σχήμα, με ακούσματα 70-80-90’ς. Κατά τη βραδιά θα κληρωθούν πλούσια δώρα.

Απαραίτητη η προαγορά των εισιτηρίων. Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Είσοδος 35 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε στο 22663191.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση