ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χρηματοδότης της τρομοκρατίας: Τον «έκαψαν» τα 50 ευρώ

Υπηρετεί στην ΕΛΔΥΚ ο συλληφθέντας

Φαντάρος της ΕΛΔΥΚ είναι ο νεαρός ύποπτος που συνελήφθη χθες στην Λευκωσία, δυνάμει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης, σε σχέση με υπόθεση εμπλοκής του στην τρομοκρατική οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς» στην Ελλάδα.

Όπως προκύπτει από νέα στοιχεία πως ο συλληφθέντας απέστειλε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ προς το «Επαναστατικό Ταμείο», για την χρηματοδότηση των φυλακισμένων μελών της εν λόγω οργάνωσης.

Η πρώτη ενημέρωση

Νεαρός άντρας συνελήφθη πρόσφατα στην Κύπρο, μόλις πάτησε το πόδι του στο νησί, καθώς εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, σε σχέση με εμπλοκή του στο «Επαναστατικό Ταμείο», που χρηματοδοτούσε τους «Πυρήνες της Φωτιάς».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, εναντίον του προέκυψε μαρτυρία, κατά την διάρκεια των ερευνών. Οι ίδιες πληροφορίες φέρουν τον νεαρό συλληφθέντα να προμήθευε τα μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς» με διάφορα πράγματα εντός της φυλακής, κατόπιν αμοιβής.

Όπως μας αναφέρθηκε από την Αστυνομία, μέλη της Δύναμης πραγματοποίησαν μια σύλληψη ενός προσώπου, Ελληνικής καταγωγής, στην Λευκωσία, την Δευτέρα 2 Ιουλίου. Εναντίον του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση