ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεσπάθωσαν οι Γονείς: Οι βολεμένοι και οι «παραδουλεύτρες» των κομμάτων

Δηλώνουν έτοιμοι για αντίδραση

Δημοσιογραφική διάσκεψη για τα τεκταινόμενα στο χώρο της παιδείας πραγματοποίησαν οι οργανωμένοι γονείς μέσης εκπαίδευση με τον πρόεδρο της συνομοσπονδίας Κυριάκος Νικηφόρου μάλιστα να κάνει λόγο για βολεμένους που δουλεύουν ως παραδουλεύτρες κομματικών μηχανισμών, οι οποίοι όπως σημείωσε δεν μπορούν να απαξιώνουν το ρόλο των οργανωμένων γονιών.

Ο κύριος Νικηφόρου κάλεσε παράλληλα την ηγεσία της ΟΕΛΜΕΚ να απολογηθεί για τις δημόσιες επιθέσεις στελεχών της εναντίων συνδέσμων γονέων, επισημαίνοντας ότι δεν θα επιτρέψουν σε κανένα να κάνουν τα παιδιά τους διελκυστίνδα ανάμεσα στην διαμάχη υπουργείου και εκπαιδευτικών και να μετατραπούν τα δημόσια σχολεία σε αρένα διαμάχης κάτι το οποίο θα πλήξει το κύρος του δημόσιου σχολείου, το οποίο όπως είπε θα προστατέψουμε ως κόρη οφθαλμού.

Σημειώνεται ότι οι οργανωμένοι γονείς εξέφρασαν και την ετοιμότητα τους να αντιδράσουν σε οποιαδήποτε ενέργεια θα πλήξει το καλό νοούμενος συμφέρον των παιδιών και θα θέσει σε κίνδυνο την λειτουργία των δημοσίων σχολείων.

Επισημαίνοντας ότι δεν θα δεχθούν τα όποια απεργιακά μέτρα τα οποία θα φέρουν σε κίνδυνο την λειτουργία των σχολείων. Οι οργανωμένοι γονείς μάλιστα χαιρετίζουν την έναρξη διαλόγου για την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού καθώς όπως υποστήριξαν υπάρχουν καθηγητές που παρουσιάζουν είτε ανεπάρκεια είτε κάποιας άλλης μορφής αδυναμίας.

 

Πηγή: kathimerini.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X