ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξέσπασε «πόλεμος» on-air για τα μάτια του Μούζου (vid)

«Κύριοι ξυπνάτε και ο Μούζος πηγαίνει κι έρχεται στην Πάφο»

Το έλα να δεις έγινε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του, SIGMA, με αφορμή την τελευταία γκανγκστερική επίθεση το βράδυ του Σαββάτου (5/5) στη Λεμεσό και τα όσα ακολούθησαν αυτής.

Πρωταγωνιστές της λογομαχίας ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης. Αφορμή η σύλληψη του Ηλία Μούζου.

Ο Δήμαρχος Πάφου ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε την Αστυνομία ότι ενώ διαθέτει πληροφορίες και δη ενυπόγραφες, δεν προχωράει σε δράσεις για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος.

Ο κ. Φαίδωνος είπε: «Γνώριζα ότι συχνά επισκεπτόταν την περιοχή Χλώρακα και Μούτταλου και γνώριζα ότι ηγείτο του μεγάλου κυκλώματος ναρκωτικών στην Πάφο. Δυστυχώς παρέμενε ασύλληπτος, ενώ υπήρχαν εντάλματα εναντίον του. Ο Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας με είχε ενημερώσει ότι (ο Μούζος) πέρασε στα κατεχόμενα και βρισκόταν στο εξωτερικό. Είχα κάνει τη δήλωση “κύριοι ξυπνάτε και ο Μούζος πηγαίνει κι έρχεται στην Πάφο”. Μετά από 8-9 ημέρες τον συνέλαβαν. Τελικά δεν ήταν στο εξωτερικό».

Ενώ συνεχίζοντας τόνισε: «Γιατί δεν συνέλαβαν τον Ηλία Μούζο πριν από δυο μήνες για να μην χτυπηθεί ο αστυνομικός; Όταν χτυπήθηκε, εξαγγέλθηκε ότι ξεκινάει πόλεμος κατά του υπόκοσμου».

Μάλιστα έριξε και το γάντι στον κ. Αγγελίδη λέγοντας: «Ειλικρινά προκαλώ τον κο Αγγελίδη, αν είναι ευθύς κι έχει το θάρρος της γνώμης του, να μου απαντήσει ο ίδιος αν γνωρίζει ή όχι ποιος είναι αυτός που βρίσκεται στην περιοχή Ύψωνα, ο οποίος προμηθεύει το 90% των βομβών σε όλη την Κύπρο».

Όσον αφορά τον κατασκευαστή των βομβών στην Κύπρο είπε: «Το όνομά του ξεκινάει από “Π” και δεν υπάρχει περίπτωση (ο Αγγελίδης) να μην το έχει προφέρει τουλάχιστον 50 φορές».

Αντέκρουσε ο Αγγελίδης

Από πλευράς του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας απέρριψε τους ισχυρισμούς του Δημάρχου Πάφου.

«Η Αστυνομία έχει αποδείξει, μεταξύ άλλων στις δύο τελευταίες σοβαρές υποθέσεις, το έργο το οποίο επιτελεί στην εξιχνίαση των υποθέσεων».

Τόνισε μάλιστα ότι: «Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε αυτό τον δρόμο».

Σηκώνοντας δε το γάντι απάντησε στις αιχμές του κ. Φαίδωνος: «Βεβαίως η Αστυνομία γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις σε σχέση με θέματα που εγείρει ο κος Δήμαρχος, αλλά σίγουρα δεν ανακοινώνονται. Υπάρχουν και αποτελέσματα σε σχέση με πρόσωπα που απασχόλησαν την Αστυνομία και είτε βρίσκονται στο δικαστήριο, είτε έχουν καταδικαστεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X