ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χειροπέδες στους γονείς των ανήλικων που κινδύνεψαν να καούν στη Λεμεσό

Τι ισχυρίστηκαν

Συνελήφθησαν οι γονείς των δύο ανήλικων παιδιών που κινδύνεψαν μέσα στο σπίτι τους μετά από φωτιά που ξέσπασε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία ο πατέρας ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε κατάστημα που διατηρεί στη Λεμεσό ενώ η μητέρα ανέφερε ότι πήγε στην υπεραγορά.

Αύριο θα αποφασιστεί εάν θα παραμείνουν υπό κράτηση

Νωρίτερα

Η επέμβαση γειτόνων και περαστικών έσωσε δυο ανήλικα παιδιά, όταν το απόγευμα ξέσπασε φωτιά στην ισόγειο κατοικία τους, που βρίσκεται στην οδό Τροόδους, στην περιοχή Αγίου Ιωάννη, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δυο παιδιά βρίσκονταν μόνα στο σπίτι και συγκεκριμένα, η 12χρονη κόρη της οικογένειας κοιμόταν, ενώ ο τρίχρονος αδελφός της βρισκόταν στο σαλόνι, από όπου και ξεκίνησε η πυρκαγιά.


«Εξαιρετικά ισχυρός» αντικυκλώνας επηρεάζει την Κύπρο


Γειτόνισσα, που αντιλήφθηκε τη φωτιά, κάλεσε διερχόμενο οδηγό να βοηθήσει και τα παιδιά απομακρύνθηκαν έγκαιρα και μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Στη σκηνή κλήθηκαν δυο Πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, άνδρες της οποίας έσβησαν τη φωτιά στην οικία, που ωστόσο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο, η φωτιά να ξεκίνησε ενώ το 3χρονο αγοράκι έπαιζε με αναπτήρα.

Της υπόθεσης αναμένεται να επιληφθεί το Γραφείο Ευημερίας, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία, θα εκδοθούν εντάλματα σύλληψης των δυο γονιών, Συριακής και Πολωνικής καταγωγής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση