ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεκίνησε η κακοκαιρία στην Κύπρο (vid)

Δείτε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Το βαρομετρικό χαμηλό που επηρέασε την Ελλάδα τη Δευτέρα και την Τρίτη εξασθενημένο φτάνει σήμερα Τετάρτη στην Κύπρο ως ένα κλασικό χειμερινό σύστημα με βροχοπτώσεις, ενδεχομένως καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας.

Στην περιοχή της Κύπρου θα παραμείνει την Τετάρτη και την Πέμπτη ενώ με το πέρασμα των φαινομένων θα αυξηθεί και η ένταση του άνεμου.


Λεμεσός: Αυτές είναι οι περιοχές χωρίς ρεύμα (Πίνακας)


 

H πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας 

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά από τα δυτικά ενώ σταδιακά θα επηρεάσει και άλλες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Αργά το απόγευμα αναμένεται σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, και παροδικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο τοπικών βροχών ή και μεμονωμένων καταιγίδων. Σύντομα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα κυρίως βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, και παροδικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Παρασκευή για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματικές τιμές, ενώ το Σαββατοκύριακο αναμένεται σταδιακή άνοδος για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X