ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χειροπέδες στον πατριό του 14χρονου - Του πήραν τα όπλα

Ο 14χρονος έστειλε επιστολή στον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Συνελήφθη κατόπιν οδηγιών του Γενικού Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη, προς την Αστυνομία, ο 57χρονος πατριός του 14χρονου αγοριού που έφτασε με επιστολή του μέχρι και τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζητώντας του βοήθεια.

Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιο Στυλιανού, εναντίον του 57χρονου υπάρχουν κατηγρίες για πρόκληση δημόσιας βλάβης, καθώς και απειλών κατά της πρώην συμβίας του.


Μεγάλη πυρκαγιά Καπέδων: Έτσι έφτασαν στην σύλληψη του 48χρονου


Κατά την σύλληψή του, τα μέλη της Αστυνομίας, κατάσχεσαν το στρατιωτικό του τυφέκιο, καθώς και το κυνηγετικό. Όπως μας εξήγησε ο κ. Στυλιανού, πρόκειται για διαδικασία που ακολουθείται, όταν εναντίον συλληφθέντος υπάρχουν οι κατηγορίες για απειλές εναντίον άλλου προσώπου.

45 καταγγελίες από τον πατριό

Υπενθυμίζεται ότι ο έφηβος είχε στείλει επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ζητώντας του να σώσει τον ίδιο και την οικογένειά του από τον  57χρονο, ο οποίος είχε φροντίσει να τον απομακρύνει από το σπίτι, κατόπιν 45 ψευδών καταγγελιών που έκανε εναντίον του.

Οι καταγγελίες αφορούσαν την σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου μικρότερου αδερφού του από τον ίδιο τον 14χρονο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να απομακρυνθεί από την οικογένεια. 

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου, ωστόσο, σε τηλεοπτικές του δηλώσεις είχε αναφέρει ότι ο ίδιος είχε αρχίσει άμεσα τις διαδικασίες διερεύνησης, σε συνεργασία με την Αστυνομία, ενώ ζήτησε όπως ο 14χρονος επιστρέψει στο σπίτι του, εφόσον θα αποδεικνύετο ότι οι κατηγορίες εναντίον του δεν υφίσταντο. Τελικά, ο 14χρονος επέστρεψε στην οικογένειά του.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X